2777
2789
متاسفم برامادرش که مواظب بچش نبود 

اینجوری نگو عزیزم

یه لحظه غفلت ممکنه برای هرکسی پیش بیاد..

ضمن اینکه فک نمیکردن تو مزارع گم بشه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

گم شدن چقدر تلخه... خدا نصیب هیچ کس نکنه 💔 خیلی تلخه چشم انتظار باشی و خبر نداشته باشی بچه ت یا عزیزت کجاس یا بلایی سرش اومده... انشاءالله پیدا شه

خدا هرچی نامرد و سنگدل آدم دزدو محو کنه از زمین 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طفلی بچه 

خدا برا هیشکی نیاره 

احتمالا طعمه حیوان شده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مادرش دزدیده بعدم بچه رو کشته💔

یا ابلفضل العباس  

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
اینجوری نگو عزیزم یه لحظه غفلت ممکنه برای هرکسی پیش بیاد.. ضمن اینکه فک نمیکردن تو مزارع گم بشه

۱ لحظه نبوده عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
متاسفم برامادرش که مواظب بچش نبود 

واقعا ادم نباید این حرفو بزنه چون ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
اگه تو ۵۰۰ هکتار پیداش نکردن لابد یکی بردتش🥲

من پیج کلاله رو دارم سگ زنده یاب اوردن هلی شات و دوربین حرارتی اما نیس

دوسه جا رد پاهاش هس اما خودش ن😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من خیلی بچه بودم تو روستای نزدیکمون میگفتن عقاب یه پسر بچه دو ساله رو ک تو حیاط خونه بوده ب چنگال گرفته برده دیدنش ولی نتونستن کاری کنن بعد ی هفته هشت روزم جنازه بچه رو پیدا کردن فقط استخوناش مونده بود طفلک

مادرش با ضرباات چاقو کشتش بعدم جنازشو اتیش زد😣

وای لعنتیییییی چرا؟ چون مریض بوده؟

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع