2777
2789
عنوان

پاهای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3086 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دور ران ۶۰ انقد زیاد نیستا؟ تاپیک قبل گفتی سایز ۴۸ میپوشی اخه ۴۸ که دور ران ۶۰ نیس. منم دقیفا ...

دور رانم ۶۰

دور باسن ۱۲۵ یعنی بغل رون دارم فقط اون بغل رون درشت 

اره ۴۸میپوشم 

اها دور باسنت زیاده. سایز ۴۸ میپوشی.  منم دور باسنم ۱۰۴ دور رانم‌۶۷ ۶۸. ولی من ۴۶ ۴۴ میخوره به ...

من خیلی گنده ام دیگه ۴۶ک ابدا بهم بخوره  فقط۴۸ 

ببین خسته شدم دیگه ازشون

یکی بهم میگفت پاهاتو برن ب دیوار  ضربه بزن ب پاهات  بنظرت حقیقت نکفته ؟

نکنی این کارو هااا داغوووون میشی! سیاتیک پاهات نابود میشن میزنن به کمر

اون روش هایی که من گفتم فقط بدن رو ضعیف میکنن و پروتئین ماهیچه رو سنتز(حل میکنن) میکنن تا به جای انرژی مصرف بشه(مصرف پروتئین و نشاسته و قند رو باید کنار بذاری) ولی مصرف ویتامین‌ها رو ادامه بده

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
من خیلی گنده ام دیگه ۴۶ک ابدا بهم بخوره  فقط۴۸  ببین خسته شدم دیگه ازشون

خیلی خیلی درکت میکنم منم بغل ران هام عین دوتا توپه منم خیلی گریه کردم خیلی حسرت لباسارو خوردم‌ ‌ 

ببین دیگه ماها که ژنتیکن اینطوریم تا یه جایی با ورزش و رژیم لاغر میشیم راه آخر عمل هست و ساکشن چربی

مچ  پا کلفت😍😍😍😍من پاهام مث پاهای لک لکههه پاهی تپلی دخترا رو میبینم دلم میخواااد😑😍🤩🥲😂

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

من خیلیییی ران پام چاقه با باسنم خیلیییی

توام راهی نداری براشون

بخدا من کلافه شدم  باشگاه بهترینشو رفتم 

بنده خدا مربی 

موقع سایز گیری گفت شیدا ورزش چاقترت کرده دیگه نیا پولتم هدر نده