2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما باید تایید کنید والا موقع ثبت نام ترمیم‌معدل به مشکل میخورید تا پونزدهم هم وقت داره 

عزیزم میشه راهنماییم کنی. من دیروز وارد سایت مای سنجش شدم و ۵۰ تومن پرداخت کردم. یعنی الان سوابقم تایید شده؟ مراحل دیگه ای نداره؟

عزیزم میشه راهنماییم کنی. من دیروز وارد سایت مای سنجش شدم و ۵۰ تومن پرداخت کردم. یعنی الان سوابقم تا ...

نه اوکییه تایید شده

حالا باید وایستی ترمیم شروع شه بری ثبت نام کنی

اونجاام یه هزینه جدا میگیرن باز

برای رمز پنل سایت سنجش باید چیو بزنیم 

همونی که موقع ثبت نام کنکور زدید اگر کافی نت انجام دادید یا یا یادتون رفته فراموشی گذر واژه رو بزنید وسطش هم @ یا علامت سوال یا تعجب بزارید 

نه چه کدی؟ واسه چیه؟

وقتی ۵۰ تومن رو پرداخت کردید باید مراحل بعد رو انجام بدید نمره هاتون و مشخصات شخصیتون هست باید چک کنید اگر درست باشه تایید کنید و تایید نهایی رو بزنید به شمارتون یه کد ارسال میشه باید اونو نگه دارید انگار موقع ترمیم‌معدل اون کد رو باید وارد کنید 

وقتی ۵۰ تومن رو پرداخت کردید باید مراحل بعد رو انجام بدید نمره هاتون و مشخصات شخصیتون هست باید چک کن ...

وقتی پول و پرداخت کردم دیگه هیچ صفحه جدیدی واسم باز نشد🥺حالا باید چیکار کنم