2777
2789
ازاین شیاف های گیاهی برات خوب نیست 

عزیزم تیغه یا همون سپتوم رحم فقط با جراحی برداشته میشه.از طرفی چون سقط مکرر ام خب احتمال سقط سوم بیشتره تو من.البته اگه خدا بخواد  میمونه .ولی خب تا خواست خدا چی باشه.بخدا ازین بلاتکلیفی و آزار روحی خسته ام‌دوست دارم بهم بگن بچه دار میشی یا کلا نمیشی حداقل بدونم چند چندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا تو هفته شما تکون نمیخوره ک  شاید نبض بوده احساس کردی اگ شکم دوم هستی احساس میشه من ...

سومین بارداریمه آره میدونم مثل لگد زدن اینا نیست ولی قشنگ عین ماهی لیز میخوره و نبض داره، البته از سر شب حس نکردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

.. یه چیز شیرین بخور به پهلو بخواب میگن بچه تکون میخوره نترس انشالله چیزی نیست 

ممنونم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اونم میخوابه دیگه صبح یه چیز شیرین بخور ب پهلو چپ بخواب تکون میخوره

ممنونم

نکنیاااا ، منم روزای بد داشتم فکر فرار هم بودم ولی هیچ وقت نکردم . شما هم لطفا نکن دنیا به آخر نرسید ...

فکرش میاد ذهنم اما جیگر گوشم تنها میمونه بعد من ، یاد دختر سه سالم میفتم بیخیال میشم چند سال پیش به خاطر اذیتای خواهر برادرم زن یکی شدم فقط سال اول خوب بود بعد انققد خوردم کرد اذیتم کرد که حتی خیانتشم برام دیگه مهم نیست . من زندگیمو باختم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
بله

یعنی نمیدونستی قلب همیشه خطا کاره عقل جورشو میکشه..تا قبل اینکه بیام با ی دختره حرف زدم ک گفت طرفو دوست دادم دختره عین ماه خانواده خوب پسره ی ریشوی الافه بخدا با منطق و هزار بدبختی جوابشو دادم ولی میگه باز دوسش دارم...همه دخترا همینن کسی بهشون حرف میزنه فک میکنه حسودی میکنن یا هر چیزی و آخرشم خودشون آسیب میبینن

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
یعنی نمیدونستی قلب همیشه خطا کاره عقل جورشو میکشه..تا قبل اینکه بیام با ی دختره حرف زدم ک گفت طرفو د ...

من میخواستم از زندگی جهنمی که خواهر برادرم برام درست کرده بودن نجات پیدا کنم ولی از چاله افتادم تو چاه و همین باعث میشد منطق و عقل رو بزارم کنار 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘