2777
2789
اللهم صل علی محمد و ال محمد برا سلامتی نی نی اگر میسه دعا کن شما بارداری که برام آنچه صلاح رقم ب ...

ان شالله بهترینا برات اتفاق بیافته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپهلو چپ دراز بکش نوشابه یا آب قند بخور

ممنونم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برات دعا میکنم...سعی کن همه رو رها کنی وفقط افکار مثبت داشته باشی و توکلت ب‌خدا باشه.بدون شک اون بهت ...

من دوبار به خودش سپردم همه چیو ولی‌‌‌...مگه نمیگن بعد هرتلخی شیرینیه چرا برای من هی تلخ تر میشه پس..اقبال منه گلایه ای ندارم شکر هرچی صلاح میدونه. فقط دلم به حال خانوادم میسوزه که بخاطر مشکلات من غصه میخورن...مرسی عزیزم امیدوارم خدا نگاهی بهم بکنه

دست بکش روی شکمت چندتا. سوره بخون و باهاش حرف بزن صبح ی چیز شیرین بخور به پهلو شو ان شاالله تکون میخ ...

ممنونم

واسه چی ؟

یه ازمونی داشتم ردشدم نمره ام بدنبود ازاونموقع اصلا حسی ندارم برم بخونم بی انگیزه شدم ازاونور روزامیگذره ازاونوراسترس دارم نوبت تراپی هم خواستم بگیرم هزینه اش خیلی زیاد بود خسته شدم بدجور

گاهی انسانم آرزوست
یه ازمونی داشتم ردشدم نمره ام بدنبود ازاونموقع اصلا حسی ندارم برم بخونم بی انگیزه شدم ازاونور روزامی ...

اشکال نداره عزیزم دوباره بخون ، واسه خودمم پیش اومده چند بار دوباره دارم میخونم . 

مگه چی شده ؟ اگه دوس داشتی بگو 

انقققد داغون ذهنم نمیدونم چی بگم دوستم

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘