2777
2789
عنوان

دقیقه ای نیست به خودکشی فکر نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست
خوب دیگه ب امید خدا قبول میشی و همین میشه ی اکید ب آینده یااگرم نشدی درک دوباره سعیتو کن  نماز ...

نه همیشه

امیدی ندارم قبول شم راستش دوست هم ندارم چون با این روحیه نمیتونم درس بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همیشه امیدی ندارم قبول شم راستش دوست هم ندارم چون با این روحیه نمیتونم درس بخونم

میشه ازت بخوام نمازتو بخونی منم سر نماز دعات میکنم فقط ازت خواهش میکنم از فکر خودکشی بیا بیرون من تجربشو داشتم اصلا چیز خوبی نی باشد بشین ب ایندت ب چیزای خوبی ک میتونی بدست بیاری فک کن

میشه ازت بخوام نمازتو بخونی منم سر نماز دعات میکنم فقط ازت خواهش میکنم از فکر خودکشی بیا بیرون من تج ...

نمیدونم بتونم مرتب بخونم یا نه

انگار کلا آدمش نیستم 

فکر کنم وضعم خرابتر ازین حرفاس

خیر به خودت این قدر تلقین نکن کلیپ هاشو گوش بده ضرر نمیکنی مثل روانشناس های دیگه حاشیه نمیره شفاف حرفشو میزنه من ارشد حسابداری دارم بشدت حرف مردم برام مهم بود هر کی حرف می‌زد میگفت راجب منه هر کی می‌خندید میگفتم منو مسخره میکنه بعد از این کلیپ هایی که دیدم نظرم کاملا عوض شد 

خیر به خودت این قدر تلقین نکن کلیپ هاشو گوش بده ضرر نمیکنی مثل روانشناس های دیگه حاشیه نمیره شفاف حر ...

سر کار داشتم حساب و کتاب میکردم همش حواسم پرت میشد این داره راجب من میگه اون به من بد نگاه کرد واقعا عصبی میشدم الان خیلی بهترم گوش بده ضرر نمیکنی 

2790
2778
2791
2779
2792