2777
2789
عنوان

من یک معلمم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 65 پست
اینها عاشق بچه ها نیستن

میدونم هر آدمی تو هر شغلی هست پس خوبی خودتون رو اطلاق ب همه نکنید

روزتون مبارک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ شما ها ب مدیریت بگین قطعا این برنامه ها تعطیل میشه... من دوست وداشتم برای معلم دخترم گل بگیرم بچم ...

مدرسه دخترم ۴۵۰ نفرن قرار شد نفری ۱۵۰ بدیم برای همه معلما از معلم ورزش و پرورش و روانشناس و سلامت و همه تقدیر بشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

حالا برای شاد شدن دل بچه خودمون و همچنین یاد گرفتن احترام به کسی که چیزی بهمون آموزش میده یک کادو بخرییم چیزی نمیشه ،تازه بچمون قدر دانی واحترام به بزرگترها رو  هم یاد میگیره

سلام عزیزم چرا مگه با کادو دادن شان معلم میاد پایین من خودم با اینکه مدرسه گفتن مبلغیدبدیم برای کادو ...

دقیقا، من گاهی وقتها اون وقتی که معلم پسرم براشون میزاره و اون اعصابی که خرجشون میکنه رو خدا شاهده گاهی من مادر نمیتونم واسه یه دونه بچم بزارم حالا تصور کنید یک نفر واسه ۳۰ تا بچه غریبه، معلمی سوای از شغل ،یک عشقه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به نظرم سخت نگیرید.اجازه بدین بچه ها قدردانی کردن را هم یاد بگیرند درسته شما انتظار ندارید ولی اونا ...

ممنونم به خاطر تبریکتون

به خاطر شرایط اقتصادی الان خیلی از خانواده ها تواناییش رو ندارن که بخوان کادو بخرن و ممکنه فرزندشون سر خورده بشه 

یا حتی ممکنه بچه مادر رو مجبور به خرید کنه در حالی ک با اون پول هرچند کم میتونست یه گوشه از مشکلاتش رو بپوشونه

سلام عزیزم چرا مگه با کادو دادن شان معلم میاد پایین من خودم با اینکه مدرسه گفتن مبلغیدبدیم برای کادو ...

با کادو شان پایین نمیاد آخه تو بوق کردن که معلم ها منتظر کادو هستن بابا به خدا تو منطقه محروم بودم چه انتظاری دارم 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
تو کلاس ما گفتن هر کس پول نده زیر منت مادر های دیگس🙄😅

از بس شعورشون زیاده😒😒

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

کاش اونایی که نه به کادو را انداختن موقعیتشونو اعلام میکردن. همونطور که اینجا چنتا کامنت گفتن مادرم یا مادره چهارتا محصلم فلان.... احساس میکنم نه به کادو ها بچه دبیرستانین، دبیرستانی شاگرد تنبل. شایدم اشتبا میکنم . کاش مشخص میکردن

حالا برای شاد شدن دل بچه خودمون و همچنین یاد گرفتن احترام به کسی که چیزی بهمون آموزش میده یک کادو بخ ...

کادو بخریم بچمون بده اره‌.....ن اینکه پول ب مدیر واریز کنیم خودش جیزی بخره بده.....خب بچه ۶ ساله من چ میدونه سکه پارسیان جیه ک خانم مدیرش داره ب معلمش میده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

منم معلمم

بعضی وقت ها دانش آموزام بی مناسبت هدیه میارند و خیلی بهشون میگم که همین که درس میخونید واقعا بهترین هدیه است واسم و قسمشون میدم که خانواده شونو تو مضیقه قرار ندن. 

اکثرا واسم نقاشی میکشند و هدیه میدن منم نگهشون داشتم. خداییش منم مخالف صددرصدی این موضوعم که پول جمع میکنند و هدیه میگیرن. اگر کسی توان نداره با شجاعت بگه نمیتونم. چیزی که خودم به شاگردام همیشه میگم از نه گفتن نترسید. من خودم شده به مادرا گفتم اگر بچه ها زور میگن که هدیه بخریم قبول نکنید مادراشون میگن خب ذوق دارند میگم همون تبریکم کافیه. 

شاید باور نکنید یه دانش آموزی یه شیشه مربا رو برداشت با کاموا تزئین کرد و واسم اورد چند ساله نگهش داشتم و توش گل گذاشتم همونجا تو کلاس بغلش کردم و گفتم هدیه ت باارزشه چون هنر دست خودته. اصلا نذاشتم خجالت بکشه

عزیزم شما شعورت بالاست بعضیا فکرمیکنن معلم گدای اون یه قرونیه که یه روز بهش میدن  والا اگه معل ...

ممنون عزیزم واقعا معلم ها خیلی زحمت میکشن و بارها هم به نوبه خودم از معلم پسرم تشکر کردم و همیشه به پسرم میگم معلمت خیلی برات زحمت میکشه تو هم سعی کن جواب زحماتشو با درس خوندن با پسر باادب بودن بدی و همیشه تشکر کنی و بچه هایی هم هستن که ذوق دارن برای معلمشون کادوبدن وحتی میتونن با یه کاردستی درست کردن یه نامه تشکر و دوست داشتن دل معلم رو شاد کنن 

ممنونم به خاطر تبریکتون به خاطر شرایط اقتصادی الان خیلی از خانواده ها تواناییش رو ندارن که بخوان کا ...

قربونت عزیزم ممنووونم از درک بالاتون

امیدوارم خدا بهترین ها را روزیتون کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم