2777
2789
عنوان

من یک معلمم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 65 پست

عزیزم مخاطب معلما نیستن خانمای خودشیرین هستن که بقیه رو تو فشار میزارن و از جانب دیگران برنامه ریزی میکنن شاید با خوندن چند تا تاپیک به خودشون بیان تا متوجه بشن هرکس خواست کادو بخره خودش به تنهایی میتونه و به کمک کسی نیاز نداره😏

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک معلمم

منتظر کادو نیستم خدا رو شکر دولت کادو داد

بهترین کادو برای من اینه که امسال بچه ها تجدیدی نیارن و همه قبول بشن و با موفقیت برن پایه بالاتر

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بعضی از معلما، مادر دومن. اینقدر دلسوز

انشالله شما هم همینطور باشید

روزتون‌ مبارک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ارزش معلم رودولت پایین میاره دوزاربه حقوق معلم اضافه می شه اخبارورسانه واینترنت وخواجه حافظ شیرازی خبردارمی شن آخرش هم پرداخت نمی شه اضافه کاربهمن اسفند فروردین هنوزپرداخت نشده ولی به ارگان های دیگه کلی حقوق اضافه می شه سبدارزاق کارت هدیه و.....تعلق می گیره هیچ کس متوجه نمی شه ازنعلم بودن خودم شرمنده ام

شما عاقل و بادرکی خانم

متاسفانه تو این سایت زیاد دیدیم معلمی که تو همون تاپیک پربازدید کلی بهشون برخورده و طلبکار شدن که معلم حقشه کادو بگیره

معلمم مثل بقیه مشاغل داره کارشو میکنه حقوقشم میگیره دیگه نباید توقعی باشه

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

فکر کنم دخترتون شاگرد اون کاربر بالاییه😅

ن معلمشون نامه نگفته این خود جوش گفت نامه نوشتم من خواب بودم نوشته😅

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲