2777
2789
عنوان

من همونم که پدرشوهرم وکیل بود +++ ضبط صوت دایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 71843 بازدید | 333 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
سه دنگ خونه بنام شوهرم  سه دنگ به نام پدرشوهرم  حالا من چیکار کنم 😭

با همون سه دنگ شوهرت نمیشه ی خونه کوچیکتر خرید ک خونه اجاره ای نری؟

ح‍‌س‍ م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م #گ‍‌م ش‍‌دمام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ او‍‌‍ن ک‍‌س‍‌ی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گ‍‌رد‍ه....:)
مشخصه دیگ  حتما میگ ارزش این خونرو نداره چون خونرو توقیف کردم 😐🤦‍♀️ خونه ای ک زندگی می‌کرد ...

اگه مشکلت با پدرشوهرته شوهرت سهمشو بفروشه یه خونه کوچیک بخرین یا اجاره کنین از زیر منت اون در بیاین

مشخصه دیگ  حتما میگ ارزش این خونرو نداره چون خونرو توقیف کردم 😐🤦‍♀️ خونه ای ک زندگی می‌کرد ...

بنظرم کوتاه بیا برو یه مدت تو خونه اجاره ای زندگی کن ،خدا رو چی دیدی شاید واقعا قصدش ادامه ی زندگیه و این بار کدورتا رفع شد ،با پدر شوهرتم انشالله رابطه ات خوب میشه ب مرور زمان 

فاز پدر شوهرت نمی فهمم 

یعنی دوست نداره برگردید ؟ مادرشوهرت باهاش حرف نمیزنه؟

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
وای اسی تو روبیکا بفرستم برای یکی بعد بزن رو اون علامت کنارش اسکرین بگیر اسمارت خط بزن و تمام

یکم بهتر توضیح میدی یاد بگیرم🙏

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
دیوانم کرده 

باز خوبه بلدی وکیلی خودت

ح‍‌س‍ م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م #گ‍‌م ش‍‌دمام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ او‍‌‍ن ک‍‌س‍‌ی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گ‍‌رد‍ه....:)
فاز پدر شوهرت نمی فهمم  یعنی دوست نداره برگردید ؟ مادرشوهرت باهاش حرف نمیزنه؟

مادرشوهرم ؟

لاله جرعت حرف زدن نداره ولی میدونم ک نمیخواد طلاق و 

شوهرمم همینه 

ولی پدرشوهرم خیلی اذیت میکنه 

من چیکار کنم 💔

آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫
2809