2777
2789
عنوان

حدس جنسیت 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 55 پست
سینه راست حجیم تر شده یا چپ؟ دوغ یا نوشابه؟ شکمت (قسمت رحم ) تو هوای عادی سرده یا گرم ؟

نوشابه 

سینه رو دقت نکردم چون درد نمیکنن سر این حاملگی، بهش توجه نکردم... 

انشالله که عزیزم زودی میای تاپیک مامان شدن دوباره تو میزاری گلم 🌸🌸 درک میکنم دختر منم تنهاس و سخته ...

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه فکر کن اولی رو ماه اول اقدام باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم اینطور بشه وگرنه زودتر اقدام میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه فکر کن اولی رو ماه اول اقدام باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم اینطور بشه ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی... 

سخته زن بودن واقعا 

من بچه اولمو دو روز مونده به تاریخ سزارین از دست دادم 

ی دختر سه ساله دارم 

بیشتر بخاطر ابنکه اون از تنهایی در بیاد اقدام کردم ولی خب دویت دارم پیر باشه چون اولیم پسر بود 💔

اره عزیزم میفهمم چی میگی...  سخته زن بودن واقعا  من بچه اولمو دو روز مونده به تاریخ سزار ...

ای وای چقدر تلخ،خیلی ناراحت شدم برات باورت نمیشه چقدر دلم گرفت چون میدونم بارداری چقدر سخته و همینطور انتظار برای دیدن بچت بعد اینطور بشه،اشکال نداره گلم انشالله پسره همون که گرفته دوباره بهت برمیگردونه،یه گل پسر صحیح و سالم میاد بغلت،ویارت که خیلی به پسرا میخوره

ای وای چقدر تلخ،خیلی ناراحت شدم برات باورت نمیشه چقدر دلم گرفت چون میدونم بارداری چقدر سخته و همینطو ...

ممنون گلم ... خیلیییی منتظرشم همش خوابشو میبینم این پنج سال با اینکه ندیده بودمش بخدااا... 

انشالله خدا بهم رحم کنه 

همبنطور به تو نگاه بندازه گلم🌸

فككنم دختر سالم باشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ممنون گلم ... خیلیییی منتظرشم همش خوابشو میبینم این پنج سال با اینکه ندیده بودمش بخدااا...  ان ...

الهی آمین،من از ته دلم برات دعا میکنم که خدا پسرتو بهت برگردونه توام دعا کن منم دومی رو باردار شم بچم خیلی تنهاست هر شب میگه مامان پس چرا خدا آرزومو براورده نمیکنه😔

دخمله

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️