2777
2789
عنوان

۱۸ساعت مطالعه در طول روز

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
همیشه دوس داشتم روزی انقدر درس بخونم البته همیشه نتایجم خوب بوده ولی از کیفیتش راضی نیستم

همین که نتیجه خوب بوده یعنی کارتون درستههه

کیفیت یا کمیت؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییم خووب،موفق تر باشن داخل خونه درس میخوندن؟ ساعت بیداریشون چه ساعتی بود؟ چند ساعت می‌خوابیدن؟

نه يه جايى نزديك خونمون بود كه هييييچكس نبود اونجا دور از همه چيز فقط درس ميخوند ٦ صبح بيدار ميشد غذا هم زياد نميخورد كه وقتش و نگيره 

عزیزم ساعت مطالعه بیشتر از ۱۲ ساعت کلا وجود نداره چون بعد از اون مغز دیگه نمیکشه اصلا کسی که میگه ...

دقیقاااا،منم ویدیو نمیبینم،یعنی فقط میخونم ولی من وقت کم میارم

یعنی یهو میبینم ۱۲ شده و خوابم میاد 

نمیدونم چطور زمانشون رو تقسیم میکنن که میشه ۱۸ ساعت 

همین که نتیجه خوب بوده یعنی کارتون درستههه کیفیت یا کمیت؟

ببین مثلا سال ۹۷ ارشد حقوق گرفتم از اسفند کنکور دکترا دادم در صورتی که فقط دو سه روز قبل آزمون سرسری مرور کردم سراسری قبول شدم بین ۱۸ هزارتا رتبه ۱۰۰۰ 

ولی دوی دارم رو مباحث خیلی مسلط باشم

می‌گفت صبح ساعت ۴ بیدار میشدم شبا تا ۱۲ میخوندم میگفت یه سره میخوندم فقط در حد دیشویی رفتن و ناهار ...

اوو،خب پس همون درست میشه 

من ۶ تهش بیدار بشم و دو ساعت هم داخل مسیرم 🥲 

نه يه جايى نزديك خونمون بود كه هييييچكس نبود اونجا دور از همه چيز فقط درس ميخوند ٦ صبح بيدار ميشد&nb ...

چه خوب،من از غذا نمیتونم بگذرم🥲

ببین مثلا سال ۹۷ ارشد حقوق گرفتم از اسفند کنکور دکترا دادم در صورتی که فقط دو سه روز قبل آزمون سرسری ...

چه خوووب، ماشالله به هوشتون پس😍

خب تسلط دیگه تکرار و زمان زیاد میطلبه، اونم مطالب حقوقی با اون حجم از دشواری مطالب

من شنیدم اصلا خیلیا فقط ماده ها رو در حد تست زنی میخونن

چه خوووب، ماشالله به هوشتون پس😍 خب تسلط دیگه تکرار و زمان زیاد میطلبه، اونم مطالب حقوقی با اون حجم ...

باورت میشه تا حالا قانون مدنی رو یه دور نخوندم موندم چرا رتبه میارم الان موندم اگر انتخاب رشته قبول شم با چه رویی برم مصاحبه به کسی هم بگم میگن میخواد کلاس بذاره بگه من خیلی خفنم 😐

باورت میشه تا حالا قانون مدنی رو یه دور نخوندم موندم چرا رتبه میارم الان موندم اگر انتخاب رشته قبول ...

روم به دیوار،حای ی دور؟🥲😂 پس چطور دکترا قبول شدین

الهام میشه؟