2777
2789
عزیزم درسته بعد طلاق شاید یکم سختی بکشی،ولی زندگیت نابود نمیشه،اگه دو دلی حتما حتما فکر همه چیو بکن، ...

محبت که میکنه فقط خیلی محدودم  میکنه 

مثلا اینکه میگه درست نیس با دختر مجرد حرف بزنی میگه باید تو جمع زنونه بشینی

محبت که میکنه فقط خیلی محدودم  میکنه  مثلا اینکه میگه درست نیس با دختر مجرد حرف بزنی میگه ...

بنظرم اینا دلیل خوبی برا طلاق نیس،اینکه با دختر مجرد حرف نزنی خب کلا زندگی متاهلی شرایطش قرق میکنه،همسرت احتمالا میترسه ک تحت تاثیر رفتارا و حرفای دوستای مجردتون قرار بگیرین،اینکه تو جمع زنانه بشینین خب منطقی هستش،مخصوصا اگه خانواده مذهبی داشته باشن

چون سنت کمه،یکم برات سخته این چیزا ، دیگه باید قبول کنی متاهل شدی و شرایطت نسبت ب قبل فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اینا دلیل خوبی برا طلاق نیس،اینکه با دختر مجرد حرف نزنی خب کلا زندگی متاهلی شرایطش قرق میکنه،ه ...

من نمیدونم چرا کلا نمیتونم قبول کنم دست بهم بزنه  

کلا وقتی بیاد نزدیکم اصلا نمیتونم تحت تاثیرش  قرار بگیرم همش میخوام که گریه کنم 

من دوست دارم مثل بقیه برم مدرسه داخل اینستا پست بیسنم

من نمیدونم چرا کلا نمیتونم قبول کنم دست بهم بزنه   کلا وقتی بیاد نزدیکم اصلا نمیتونم تحت تاثیر ...

بهترین راه اینکه بری پیش مشاور،چون معلومه اصلا نسبت ب ازدواج حس خوبی نداری و مجردی ترجیح میدی

بهترین راه اینکه بری پیش مشاور،چون معلومه اصلا نسبت ب ازدواج حس خوبی نداری و مجردی ترجیح میدی

حالا قراره مشاوره برامون نوبت بده 

ولی نمیدونم چکار کنمم  موندم بین دو راهیییییییییی

حالا قراره مشاوره برامون نوبت بده  ولی نمیدونم چکار کنمم  موندم بین دو راهیییییییییی

ولی مشاوره مشکل اینکه من نمیزارم اون بهم دست بزنه رو خو نمیتونه حل کنه