2777
2789
آها پس با یکی آشنا شو

دیگه حوصله ندارم برای این خیلی انرژی خرج کردم گاهی حس میکنم شمل وقیافش عالی ولی از لحاظ شغلی بالا نیست بعد میکم باعاش حرف بزنم نظرم برمیگرده عاشقش میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه حوصله ندارم برای این خیلی انرژی خرج کردم گاهی حس میکنم شمل وقیافش عالی ولی از لحاظ شغلی بالا نی ...

خب اینطوری که نمیشه بهش بگو خب ته ته اش ردت می‌کنه اما بالاخره تو دلت نمی‌مونه دیگه

سلام دخترررررررررررم با تشکر
چون عاشقش شدی

میدونی  تا وقتی که نمیدونستم براش مهم هستم همش تلاش میکردم تا اینکه بعد عبد درست ۱۵ فروردین دبدمش پسر چنان ذوقی داشت خودم‌هم بدتر اون گفتم کار به جای باریک میکشه من که روم نمیشه سلام علیک نکردیم 

اره دقیقا گاهی با خودم میگفتم چی میشد من واین پسره دوتا زوج میشدیم باهم خسته شدم از این نیمه گور به‌ ...

بنظرم احساسات رو بهش بگو تا خودتو از این بلاتکلیفی در بیاری بعدم راجب کار که گفتی بالاخره همه باید از یه جایی شروع کنن از اول که هیچکس تو اوج نبوده

سلام دخترررررررررررم با تشکر
خب اینطوری که نمیشه بهش بگو خب ته ته اش ردت می‌کنه اما بالاخره تو دلت نمی‌مونه دیگه

اون منو رد نکرده اتفاقا خیلی ذوق داشت  برام من نتونستم تحمل کنم این همه ذوق رو یه جورایی انگار جفتمون هم میل جنسی داشتیم هم عاطفی زیاد 

بنظرم احساسات رو بهش بگو تا خودتو از این بلاتکلیفی در بیاری بعدم راجب کار که گفتی بالاخره همه باید ا ...

پول که باشه کار زیاد مهم نیست اخه جفتمون بالای ۳۰ هستیم میدونم چقدر حقوق میگیره خیلب کمه  ۱۲ الی ۱۵ تومن 

چی بگم والا

پسره از وقتی فهمیده بود من بهش علاقه دارم کلی ذوق داشت تو صورتش هویدا بود   پسر خیلی خوشگل و‌خوش استایل بود بسیار زیبا صحبت میکرد ولی حقوق خیلب پایبن بود تا دیپلم بیستر نخنوده بوذ و اینکه ولی بنطرم جذابربوذ