lilian67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 353 عنوان حک گوشی شوهر 18108 بازدید | 194 پست سلام خانوما کسی هست که تونسته باشه تماس های گوشی شوهرشو حک کنه؟؟اگه آره با چه برنامه ای؟؟؟تورو خدااااا بهم بگید 1396/03/31 | 04:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکا_حسین عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 329 سلام من دست به گوی همسرم نمیزنم چه برسه بخام حکش کنم حالا جریان چیه خواهر نیکا حاتمی از اندیمشک شماره ۴۰ منتظر لایک شماست https://telegram.me/mnjhn
roya90 عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 964 منظورت هكه؟ يا مي خواي رو گوشيش جيزي حك كني؟ سادگی شیک ترین ژست دنیاست صفا و سادگی رو دوست دارم
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 منظورت هكه؟ يا مي خواي رو گوشيش جيزي حك كني؟ فک کنم منظورش هکه عزیزم از قراری که بی تابه عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
گیلاس_صورتی عضویت: 1394/03/06 تعداد پست: 4277 یکی به من هک تل گرام شوهرمو یاد بده لطفااا تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 این ره که میروی به ترکستان است😒نکن خواهر من😟بازندگیت بازی نکن که تش پشیمونیه 😔 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
زلف_پریشان عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2122 فک کنم منظورش هکه عزیزم از قراری که بی تابه مي دونم عزيزم شوخي مي كنم همشهزي❤️
.bbita عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 374 خیلی وقتا ندونستن خیلی چیزا بهتر از دونستنشه.نکن از اینکارا عزیزم.ذهنتو کج نکن.این جیزا بیشتر ادمو عذاب میده
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 مي دونم عزيزم شوخي مي كنم همشهزي❤️ اخ اخ فدات بشم توام مشهدی ای😗دلم غنج رفت ازین کلمه که گفتی "همشهری" 😍😍😂😂 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 یکی به من هک تل گرام شوهرمو یاد بده لطفااا تاحالا هرکیو دیدم ازین راه رفته پشیمون شدهاز ماگفتن بود. 😑 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
malenasharghi عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 590 کارت درست نیست من خودم اینجا ازون تند و صریحام که حکمای نامهربانانه میدم ولی کنکاش کردن کار درستی نیست
ایدییین عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2269 اخ اخ فدات بشم توام مشهدی ای😗 دلم غنج رفت ازین کلمه که گفتی "همشهری" 😍😍😂😂 شما ها مشهدین؟؟؟ منم مشهدم😍😍😍 ⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧
ایدییین عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2269 استارتر چرا میخای اینکارو کنی؟؟؟چیزی دیدی؟ ⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧