اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.
برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس
من یه بار درست کردم تا انداختم تو روغن وا رفت اون همه زعفرونم😭😭😂😂چرا؟؟
دقیقا طبق دستور گوگل رفتم یه عالمه هم مواد بود دیگه مجبور شدم همه رو بریزم دور
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
سیب زمینی هاا رو به همراه 2 پیمانه آب داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند. اجازه دهید تا سرد شوند، حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و رنده می کنیم
سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
پیازها را نگینی بسیار ریز خرد و یا رنده می کنیم. سپس داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و پاپریکا می افزاییم و تفت می دهیم تفت دادن ادویه ها باعث میشه عطر ادویه ها بیشتر بشه
سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
تو این مرحله گوشت چرخ شده را به پیاز داغ و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب با کفگیر فشار می دهیم تا گوشت ها کاملا ریز ریز شوند و تکه بزرگی از گوشت باقی نماند.اگه گوشتتون چربیش زیاد بود و بو میداد کمی سیر رنده کنید تا بو بره یا برگ بو بزنید بهش بعد از دراوردن برگ بو جعفری زیر شده اضافه کنیم تا عطر خوبی بگیره
سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه 1 نارنگی بر می داریم بین دو دست کمی باز می کنیم از مواد گوشتی داخل آن می ریزیم و خوب سیب زمینی را جمع می کنیم طوری که مشخص نباشد مواد میانی داخل سیب زمینی است و داخل ماهیتابه روغن میریزیم و میذاریم خوب داغ بشه وقتی داغ شد توپک های سیب زمینی رو توش میندازم اگه شل بود میتونید به سیب زمینیتون ارد یا پودر سوخاری بزنید
سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید