2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشمانم باد کرده بس که گریه کردم سردرد و هیچ میلی به خوردن غذا ندارم

برای خودت عصاره گوشت بگیر که بعد از درمان چون میلت به غذا نیست بخوری جون بگیری الانم برو رستوران غذاهای خوشمزه بخور با گریه و غصه فقط به خودت آسیب میزنی مواظب خودت باش ما هم از راه دور برات انرژی مثبت میفرستیم

هیچ وقت فکر نمی کردم منم سرطان بگیرم اونم با این بچه های کوچولوم

سرطان سینه میگن در مان میشه 

یکی اینجا تاپیک زده بود واسه آب شفا که بیماری درمان میکنه من خودم امروز دیدم میخوام شروع کنم واسه پدرم انجام بدم الان عکسشو میفرستم 

فقط قدر سلامتی تون رو بدونید

میگفتن داخل یه ظرف ۲۰ لیتری یا ۳۰ لیتری این دارو بخونید 

وقتی آب می‌خورید از این آب بخورید حتی چایی دم کردن 

میگفت خیلی ها شفا گرفتن از ۳ روز تا ۳ ماه 

برای خودت عصاره گوشت بگیر که بعد از درمان چون میلت به غذا نیست بخوری جون بگیری الانم برو رستوران غذا ...

مممنونم کاش میتونستم همون چیزی که تو خونم هست رو بخورم رستوران پیشکشم

ان شا الله زود زود سلامتی تو بدست میاری. مامان من ۸ سال پیش سرطان سینه گرفت، دو تا از لنف ها هم درگیر شدن. دکترش اقای اکبری، رییس انستیتو سرطان پستان هستن. خیلی تو کارشون واردن. اگر تهران هستید تونستید سر بهشون بزنید. فقط توده رو خارج کرد و سینه سر جاش موند. اینم بگم ما تبریزیم ولی انقدر این دکتر رو قبول داریم که پاشد رفت تهران. جالبه تو تبریز دکترا میگفتن مامانن چیزیت نیست، اون تا معاینه کرده بود گفته بود تو تبریز دکتر نبوده که تشخیص بده و گذاشتن در این حد رشد بکنه.

ناراحتیت طبیعیه و نگران نباش ردش میکنی. فقط روحیه تو حفظ کن. فعلا بهکسی نگو که ببینیشون غصهمیخوری. من باردار بودم مامانم یه مدت گفت میخوام روسری سر کنم اینجوری راحتم نگو ازم قایم کرده بود ریختن موهاشو. بعد شیمی درمانی پرتودرمانی شد. اللنم هنوز داروی هورمونی مصرف میکنه. مادر من روحیه شو حفظ میکرد با دوستاش میگشت. من بیشتر غصه میخوردم. ان شا الله زود زود خوب میشی