2777
2789
عنوان

شب خواب کشتی دیدم صبح..‌‌.😐

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییییییی من یه بار خواب دیدم با یه مهندس که تو محل کارمه ازدواج کردم طرف پیره زن و بچه‌ ...

یبارم خو اب دیدیم شیطان داره به زور یه چیزی به خوردم میده شیطان شبیه اسمشو نبر بود

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

این کات کردن به نفعته تورو به تعالی میرسونه

ان شاءالله هرچی خیره و خوبی نصیب جفتمون بشه عزیزم

واقعا از بلاتکلیفی خسته ام ‌.

امیدوارم یک طرفه بشه 

یا ازدواج یا جدایی 

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
یبارم خو اب دیدیم شیطان داره به زور یه چیزی به خوردم میده شیطان شبیه اسمشو نبر بود

هعیییی

من یبار چند شب پیش از خواب پا شدم نصف شبی

یه موجودی رو دیدم

الیته تو واقیعت بود

چند بار پلک زدم اصلا از بین نرفت

تا اخر غیب شد

جالبیش این که نترسیدم زیاد

گوشی مو چک کردم خوابم برد

هعیییی من یبار چند شب پیش از خواب پا شدم نصف شبی یه موجودی رو دیدم الیته تو واقیعت بود چند بار پ ...

یبار خواب بودم بد بلند شدم دیدن رو دستم یه سوسکه داره راه میره جیغ زدم و از حال رفتم 😐😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

وایییی😐😐😐

یه لخظه یخ زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رابطه تون پر تلاطمه ،یه موقع آروم و یه مدت اعصاب خوردی دارین ،اما به هم برمیگردین ،شما و دوست پسرتون بهم تعهد قلبی دارین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
رابطه تون پر تلاطمه ،یه موقع آروم و یه مدت اعصاب خوردی دارین ،اما به هم برمیگردین ،شما و دوست پسرتون ...

مرسی عزیزدلم که تعبیر کردی😘

امکان داره بعد این برگشت با ازدواج باشه؟

مرسی عزیزدلم که تعبیر کردی😘 امکان داره بعد این برگشت با ازدواج باشه؟

ازدواجی که الان دیدی تعهد قلبی هر دوتون میشه ، حتی اگه حلقه هم دیده بودی همین بود ،معمولا کفش نشون میده واسه ازدواج

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ازدواجی که الان دیدی تعهد قلبی هر دوتون میشه ، حتی اگه حلقه هم دیده بودی همین بود ،معمولا کفش نشون م ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی جوابمو دادی😘❤️

ازدواجی که الان دیدی تعهد قلبی هر دوتون میشه ، حتی اگه حلقه هم دیده بودی همین بود ،معمولا کفش نشون م ...

سلام عزیزم خوبی.

ببخشید تعبیر خواب چیدن زیتون سبز های خوب و رسیده از درخت رو بلدی؟🥲

یه مال بود یه غم