2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 43 پست
میشه تاپیک اخرم نینییارو تگ کنیظ/؟

بله

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😶😐👍👏👏

😂😂خدایی4 سال 4 ساللللل بشینم بخونم لیسانس بگیرم بگم بیا لیسانس گرفتم الان با یه حقوق چس مثقال مستقلم😂😂😂😂😂

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

حفوق ماهی ۱۰تومن جامعه و خرج سنگین دخترها و اجاره خونه سنگین و چشم و هم چشمی و..... اینجوره که ازدوا ...

حالا ما که ازدواج کردیم فکر کردی حقوق شوهرمون ماهی صد میلیون هست و این شرایط رو نداریم 

اشکال نداره به زحمت افتادی ببخشید

ن بابا چه زحمتی خواهش میکنم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

دخترهای الان قبول ندارن اول خونه و ماشین میخوان فرق میکنن با ما 

خب توقع داری تو این شرایط اجاره خونه خونه نداشته باشه؟ 

من صد سال دیگه هم زن یه آدن که تونه نداره نمیشم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

دخترهای الان قبول ندارن اول خونه و ماشین میخوان فرق میکنن با ما 

دروغ نگم من ماشین رو کوتاه نیمدم و شوهرمو محبور کردم یکسالی که عقد بودیم ماشین رو تهیه کنه یکی از شروط زمان عروسیمون بود ولی خونه رو نه مستاجر بودیم اولش 

دروغ نگم من ماشین رو کوتاه نیمدم و شوهرمو محبور کردم یکسالی که عقد بودیم ماشین رو تهیه کنه یکی از شر ...

اول زندگی شوهرم هیچی نداشت فقط یه پیکان مسافرکشی و مستاجر شکر خدا با تلاش هم الان ترانزیت داره بار میبره خارج شاسی بلند خونه وسایل زندگی فقط با قناعت و تلاش هر دو و کمک خدا