2777
2789
زیاد معلوم نیست ولی اگ کلا میخای بهتر تر ذیذع بشی ب پوستت برس   کرم پودر خوب بگیر ریمل ...

کاش بدون ریمیل و آرایش خوشگل بودم😭😭😭 هر وقت می‌خوام برم بیرون همش باید برم جلو آیینه کرم بمالم چون بدون کرم پوستم کثیفه بعد بقیه مرطوب کننده هم نمیزنن خوشگلن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد معلوم نیست ولی اگ کلا میخای بهتر تر ذیذع بشی ب پوستت برس   کرم پودر خوب بگیر ریمل ...

آرع موهامم کم پشته بخدا نمی‌دونم خدا مشکلش باهام چی بوده آخه ابجیم خدادادی اندام خصوصیش بزرگ و خوبه موهاشم پرپشتتتتت نمد چرا من اینجوری شدم 💔💔💔

کاش بدون ریمیل و آرایش خوشگل بودم😭😭😭 هر وقت می‌خوام برم بیرون همش باید برم جلو آیینه کرم بمالم چو ...

یکم مشخصه خب برو پاکسازی پوستی مراقبتای پوستی

من خودم حوصلم نمیکشه روز قبلش صورتت یخ بکشی بعدا بخوای کرم پودر بزنی رو صورت بهتر میخوابه

زیاد فکر بدون ارایشیم نکن خوشگلتریناشم بدون ارایش صورتشون بی روحه 

دور چشم اینای خوب بگیر پشت چشمتم بزن پف اینا نیاری

آرع موهامم کم پشته بخدا نمی‌دونم خدا مشکلش باهام چی بوده آخه ابجیم خدادادی اندام خصوصیش بزرگ و خوبه ...

من تنها چیزیکه باعث شد یکم وسط موهام پر بشه روغن تقویت مو فدک بود خاستی امتحان کن

آرع موهامم کم پشته بخدا نمی‌دونم خدا مشکلش باهام چی بوده آخه ابجیم خدادادی اندام خصوصیش بزرگ و خوبه ...

منم ۳ ساله بهترین قرص های خارجی اصلشو میخورم هر ماه موهام باز خالیه کلی ازمایش هم دادم میگن سالمه

جلوی سرم خالی شدا خیلی کم پشته نه میتونم کراتینه کنم نه هیچی

کاش بدون ریمیل و آرایش خوشگل بودم😭😭😭 هر وقت می‌خوام برم بیرون همش باید برم جلو آیینه کرم بمالم چو ...

سنت خیلی کمه که این افکار و داری وگرنه خیلی خوشگلی سن حساسی هستی چند سال بعد به اینحرفات میخندی

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.