2777
2789
عنوان

بله برون شام میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 44 پست
برای ما چون معمولا همه چی از خواستگاری شروع میشه حتی با وجود آشنایی از قبل معمولا تو جلسه خواستگاری ...

میدونم ما اینجا اکثرا برا انگشتر نشون فقط برا دختر میارن.و روز عقذ دوباره حلقه میخرن هم برا دحتر هم پسر 

ولی من دوس دارم روز نامزدی هم حلقع بهرم براش 

بعد نمیدونم روز عقد براش بخرم یانه

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
خواستگاری نه 

خاستگازی همون حلقه نشون منظورمه شماها میگین بله برون یا جشن نامزدی 

چون ماها تا بله نده پسر خاستگاری نمیاد

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت روز عقد هم برا داماد باید بخرم یا دیگه نمیخاد  چون برا عروس رپز عقد میخرن

راستش من یکم گیج شدم عزیزم   چون شما گفتین رسمتون اینه که خواستگاری مثل نامزدی برگزار میشه به نظرم همونجا همون حلقه های اصلی رو عروس و داماد خریده باشن دست هم کنن و تمام 

دیگه تا زمان عقد و بعد عقد همون حلقه دستشون باشه

اگر هم تو اون مراسم خواستگاری(نامزدی)  به عروس حلقه ای ندادن و گذاشتن تا زمان عقد شما هم تا زمان عقد واسه داماد حلقه نگیرین 

صبر کنید با هم برید کلا یه جفت حلقه ست بردارید 

میدونم ما اینجا اکثرا برا انگشتر نشون فقط برا دختر میارن.و روز عقذ دوباره حلقه میخرن هم برا دحتر هم ...

اها آها الان فهمیدم چی شد خوب اون دیگه سلیقه خودتون هست بخرید یا نخرید ولی به نظرم اینجوری اگر دوست دارید حلقه های دائمیتون ست باشه باید یه بار دیگه حلقه بخرید برای داماد 

به نظرم انگشتر نشون ندید به داماد صبر کنید تا همون حلقه اصلی بازم هر جور صلاحه عزیزم

راستش من یکم گیج شدم عزیزم     چون شما گفتین رسمتون اینه که خواستگاری مثل نامزدی برگزار می ...

😂😂😂😂😂😂 اینجا اینحوریع ک زمان نامزدی فقط داماد برا دختر حلقه نشون میخره و دختر دیگه نمیخره تا روز عقد 

روز عقد دختر برا پسز میخره پسر هم برا دختر 

ینی شما فقط یکبار حلقع میخرین 

خاستگازی همون حلقه نشون منظورمه شماها میگین بله برون یا جشن نامزدی  چون ماها تا بله نده پسر خا ...

نه ما نمیگیریم حتی برای دختر هم خیلیا نمیگیرن مثلا خودم بله برون حلقه برنداشتم دوران دوستی همسرم برام حلقه خریده بود دیگ بله برون گفتم نمیخواد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اها آها الان فهمیدم چی شد خوب اون دیگه سلیقه خودتون هست بخرید یا نخرید ولی به نظرم اینجوری اگر دوست ...

اها خودمم نمیدونم چیکار کنم😂😂😂😂😂

نه ما نمیگیریم حتی برای دختر هم خیلیا نمیگیرن مثلا خودم بله برون حلقه برنداشتم دوران دوستی همسرم برا ...

اها

😂😂😂😂😂😂 اینجا اینحوریع ک زمان نامزدی فقط داماد برا دختر حلقه نشون میخره و دختر دیگه نمیخره تا ر ...

آره والا ما هم همینجوریم فقط یه نشون برای دختر و بعد کلا یک جفت حلقه برای همیشه میخریم (فقط فرقش اینه  ما تو نامزدی یا بله برون دست میکنیم اون حلقه اصلی رو برای همیشه)

یعنی کلا  فقط یکبار عروس و داماد برای هم حلقه میخرن

آره والا ما هم همینجوریم فقط یه نشون برای دختر و بعد کلا ی ...

اها اینجا برا عروس دوباره حلقع خریده میشه ولی داماد یکبار 

اها اینجا برا عروس دوباره حلقع خریده میشه ولی داماد یکبار 

انشالله خوشبخت باشی عزیزم  

در کل خودتون رو خیلی درگیر این مسائل نکنید ضروری ها رو تهیه کنید و پول بقیش رو یا پس‌انداز کنید یا صرف خرج های مهم تر و باحال تر کنید 

انشالله خوشبخت باشی عزیزم   در کل خودتون رو خیلی درگیر این مسائل نکنید ضروری ها رو تهیه کنید و ...

بله ماها زیاد اهل طلا خریدن ولخرجی نیستیم فقط حلقه میخریم 

ممنون😍