2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمی‌کردم یه خانومم نت شبانه رو بگه و کاربر حرفه‌ای باشه دمت گرم ☺️ 

منظورتون نمی‌فهمم چه ایرادی داره؟؟

من اینستا و با نت شبانه میرم سریال و اینا بخوام دانلود کنم 

چرا برای ۷گیگ نت ۴۰تومن بریزم تو جیب دولت

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
ایرانسل که فاجعه هس  دیگه واسه همراه اولم نت میگیرم‌

باریکلا ، حالا من هم همراه می‌گیرم ، هم همراه شبانه! اما برا ایرانسل ۱۵ گیگ ۱۵ روزه می‌گیرم ۴۵ تومن ، بعدم ۱۵ گیگ دیگه برا پونزده روز بعد کلا ۲۰۰ تومن میشه اما دیگه کم نمیاد !😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
فک نمی‌کردم یه خانومم نت شبانه رو بگه و کاربر حرفه‌ای باشه دمت گرم ☺️ 

بگم متوهم یا منحرف جنسی کدوم در شأنته؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
من خیلی زود میخابم اصلا ارزش نداره ساعت ۲ بیدار بمونی فیلم دان کنی😂

منم زود می‌خوابم ، ساعت ۲ برا ایرانسله! اما همراه اول از ساعت ۱ شروع میشه تا فردا ساعت ۱۱ صبح! یعنی هرجوری حساب کنی ارزش داره ۲۶ تومن .

همه‌ش یه طرف این ارزش افزوده مث فحشه برا من!😂

یه بار برا خرید شارژ حسابش می‌کنن ، یه بارم برا خرید نت!!☺️ پول زور وده شده!😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
منظورتون نمی‌فهمم چه ایرادی داره؟؟ من اینستا و با نت شبانه میرم سریال و اینا بخوام دانلود کنم  ...

ایرادی نداره که!☺️ چرا بد متوجه شدی؟! من می‌گم دمت گرم که اتفاقا شبا بیداری و نت شبانه استفاده می‌کنی. چون تصورم این بود دخترا زود می‌خوابن.

منم زود می‌خوابم ، ساعت ۲ برا ایرانسله! اما همراه اول از ساعت ۱ شروع میشه تا فردا ساعت ۱۱ صبح! یعنی ...

من اونجا که همراه اول نت ارزون تر پیشنهاد میده میخرم.

۲۵ گیگ ۸۰ تومن

ایرانسل خواسم بگیرم که اینجوری خوردش😂

من فیلم دان کردنی صبر میکنم برا نت رایگان

مثلا ایرانسل بعضی موفعه ها میده

با دوشنبه سوری همراه اول

ایرادی نداره که!☺️ چرا بد متوجه شدی؟! من می‌گم دمت گرم که اتفاقا شبا بیداری و نت شبانه استفاده می‌کن ...

اولا من یه مادرم ساعت خوابم تنظیم کردم با خواب پسرم 

شما حرف تو چجوری میزنی؟!!آدمی که نون خورده میگیره منظورتونو☺️

من اونجا که همراه اول نت ارزون تر پیشنهاد میده میخرم. ۲۵ گیگ ۸۰ تومن ایرانسل خواسم بگیرم که اینجور ...

اینم خوبه 

اولا من یه مادرم ساعت خوابم تنظیم کردم با خواب پسرم  شما حرف تو چجوری میزنی؟!!آدمی که نون خورد ...

به قرآن که اگه منظوری داشتم . فقط تعجب کردم. شما ذهنتون کجاها میره!☺️ بهرحال شاد باشید ☺️ 

2790
2778
2791
2779
2792