2821
2789
عنوان

تجاوز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌نمیدونم این چ ربطی به نامزدش داره اخه

ربط داره چون اونموقع بچه بود تاثیر بد تو ذهنش گذاشته الان که می خواد با نامزدش رابطه داشته باشه میاد تو ذهنش 

اکثرا اونایی که بهش تو بچگی تجاوز میشه وقتی بزرگ میشن با همسرشون تو رابطه جنسی به مشکل بر می خورن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

چ پدر حرومزاده ای 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه دکتری هست به اسم ..سکسولوژی..

به ایشون مراجعه کنن....این چیزا با گفتن در اینجا حل نمیشه

جز اینکه حال همرو بد کنه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

حتمابایدباروانپزشک حاذق مشکلشوحل کنه حالم خیلی بدشد

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
متوجه نشدم

با مشاور و روانشناس باید صحبت کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
انه توهم روستا هستی  من پاریس ام    

اره🤦🏻‍♀️🤣

چرا همش منو با تو اشتباه میگیرن زمین تا اسمون فرق هست تو پروفایلمون😐😐

تاپیک میزنم میگن دروغ نگو توکه شوهر نداشتی کنکوری بودی😐🤣💔

2828
2791
2779
2792