2777
2789
عنوان

میخان برا روز معلم جشن بگیرن....

| مشاهده متن کامل بحث + 4870 بازدید | 147 پست

من گفتم‌نفری ۲۰ بیارین کیک کوچیک بگیرم

ولی خیلیا نیووردن

الان خودم‌میخام نصف پول رو بدم

ولی چه میشه کرد

شاید بعضیا ندارن

منم گفتم‌گناه دارن خب

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
خوبه بازم. کلاس بچه من ۳۵ نفرن نفری ۳۰۰ گفتن. اول صحبت ۵۰۰ تومن بود. من با رضایت کامل دادم

۵۰۰ زیاده 

خیلیا برا مادرشون روز مادر کادو ۵۰۰ تومنی نمی‌خرن بعد برای معلم ۵۰۰ هزینه کنیم بنظرم زیاده تازه معلمای الان ک تمام تکالیف و درس بچه رو می ندازن رو دوش مادر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد تومنو میدادی کاش دلم برای اونایی ک تایم جشن میرن نمازخونه سوخت💔

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ما نفری ۲۰۰ جمع کردیم دو نفر پول ندادن ولی کیک و بادکنک ب تعدادهمه گرفتیم ولی پشت پاکت اسما رو مینویسیم ک کیا پول دادن ... ولی جشنو همه هستن در کل ۱۰۰ دیگه خداییش هیچی نیست کادو دسته جمعی ب نفع والدینه ارزونتر درمیاد با ادم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چقد زیاد دارن میگیرن ،کلاس شما که تعدادش زیاده ؟  معلم دختر من واقعا خوب بود من دوست داشتم ۳۵۰ ...

به نظرم اینجور وقتا میتونید سکه پارسیان بگیرید 

چون ۳۵۰دیگه زیاده 

واسه کلاس دخترم گفتن نفری ۱۰۰چند نفری هم دوست داشتن بیشتر بدن خودشون سکه پارسیان گرفتن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

غلط ميكنن ميفرستن نماز خونه 

كلاس بچه هام مام فكر نكنم همه پول گذاشته باشن ولي يه تيكه كيك و اب ميوه چيزي نيست كه بچه ها رو سوا كنن

خاك تو سرشون اگه سوا كنن 

فكر نكنم معلم همچين اجازه اي بده 

الكي تو گروه ميگن خانماي نافهمم

اون روز مدرسه نره 

این چیزا  رو باید مدرسه مدیریت کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

نفرستش بره بهترین کار وقتی اونا شعور ندارن!!!  

ماهم پول جمع کردیم سال پیش اسم ها رو نوشیتم رو کارت هدیه همین پذیرایی رو از همه کردیم یعنی فک کنم 30فقط شد ابمیوه و کیک برا پذیرایی 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
تو که میگی پدرش ۴ماهه بیکاره پول شیرخشک نداری برای بچت بخری نت داشتنت چیه؟؟ لابد الان میگی بخاطر درس ...

الهی به روز گارم بیفتی....نت رو خطم ایرانسله با ۲۵ تومن دائمیش کردم ۲۰ گیگ اینترنت ۶ ماهه داد....یک ماهه دارم استفاده میکنم

صد تومن پولی نیست از خواهر من نفری ۳۰۰ گرفتن

حالا شما که میگی ندارم پس خرج خورد و خوراک روزانه مدرسشو از کجا میاری الان در روز کمه کم ۵۰ تومن باید براش خوراکی بخری

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بهتره صدتومن رو جور کنی بدی ببره بچت گناه داره خداهم کمکت میکنه

آخه اون کادویی که برای معلم تهیه بشه با پول زوری که مردم ندارند حرامه به قرآن .

کاش جمع بشه این بساط از مقطع ابتدایی . سایر مقاطع تحصیلی از این مسخره بازی ها ندارند .معلمان ابتدایی آبروی بقیه معلمها را هم بردند .