منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودش میگه هیچ ضرری نداره ولی خیلی زیاد میخوره حتی از سرکار میاد میخوره تا یکم بتونه بشینه حرف ...
اولا ک ضرر داره خیلی هم ضرر داره برو سرچ کن ببین
دوما ایشون رسما اعتیاد داره به این کدئین ها ، شایدم به چیز دیگهای اعتیاد داره
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سیگار تو خونه ک اصلا.بیرون رو خبر ندارم ولی چایی فقط صبحانه میخوره
اگر چه استامینوفن به عنوان «مادهای مخدر ضعیف و ایمن» در نظر گرفته شده و به عنوان داروی مسکن تجویز میشود اما همچنان اعتیادآور است. در واقع اعتیاد به کدئین سبب افزایش تمایل افراد برای مصرف دیگر مواد مخدر میشود.
مواد مصرف میکنه یا مصرف کرده...حالا کدئین رو جایگزین کرده ک هم خمار نباشه وهم اینکه اگر یه زمانی ببریش براتست و مثبت بشه بهت بگه مگه خودت نمیدونی کدئین میخورم