2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدم ،مرسی از توضیحاتتون ولی عجیبه که ادویه فقط زردچوبه گذاشتین و ادویه تند نذاشتین،میگن خاصیتش ...

حقیقتش من همیشه طبق این دستور درست میکنم  و به نظرم خیلی هم گرم میشه طبعش دیگه نیاز به تند بودن نداره 

اصلا باورت نمیشه خداروشکر نمی‌فهمم که پریود شدم و کاملا بدون هیچ دردی و خیلی روان و راحت میشه 

حقیقتش من همیشه طبق این دستور درست میکنم  و به نظرم خیلی هم گرم میشه طبعش دیگه نیاز به تند بودن ...

کاش برای منم همینجوری باسه دیگه از اسمش هم میترسم و بدنم میلرزه کابوس زندگیمه

حتما امتحان میکنم عزیزم مدیونتم اگه خوب شدم مرسی ازت که انقدر خوبی و درمانشو معرفی کردی🤗❤

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

کاش برای منم همینجوری باسه دیگه از اسمش هم میترسم و بدنم میلرزه کابوس زندگیمه حتما امتحان میکنم عزی ...

خواهش میکنم عزیزم من با این چند روشی که تو پست اولم برای استارتر عزیز گزاشتم از شر دردش خلاص میشم منم مثل تو بودم قبل 

اول کاچی اگر  نبود

دوم موز  نبود

سوم دمنوش آویشن  اینا چند روز قبل پریود روزی یه وعده باید استفاده بشه اگر فرصت نداشتی که دیگه 

همون اول که متوجه شدی دوره ات شروع شده آب نبات غلیظ گرم بخور روز دوبار تا اینکه دردات کم بشه  عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم من با این چند روشی که تو پست اولم برای استارتر عزیز گزاشتم از شر دردش خلاص میشم من ...

والا من اگه درآمد داشته باشم بخودم میرسم،موز و میوه و دمنوش و ...

ولی الان بیکارم متاسفانه و کمخون هم هستم و کم ویتامین و قرص فقط فایده نداره باید با غذا هم جبران بشه

توکل برخدا

بله همه پست هاتون رو ذخیره کردم که انجام بدم ان شاءالله

بوس به قلب مهربونت❤

والا من اگه درآمد داشته باشم بخودم میرسم،موز و میوه و دمنوش و ... ولی الان بیکارم متاسفانه و کمخون ...

خدا رزق و روزیتون  رو زیاد کنه عزیزم

کاچی برای کم خونی هم مفیده همینطور موز برای کم خونی و برای دردهای عضلانی ولی خب موز بخصوص خارجیهاش گرونه نباشه هم میتونی با چیزای دیگه جبران کنی 

پودر آویشن هم یه قاشق چای خوری بریزی تو لیوان و سرشو بزاری تا دم بکشه و تا گرمه بخوری بازم هزینه ای نداره 

خدا پناهه هممون هست 

موفق و سلامت و شاد باشی 

خدا رزق و روزیتون  رو زیاد کنه عزیزم  کاچی برای کم خونی هم مفیده همینطور موز برای کم خونی ...

الهی آمین❤خدا از زبونتون بشنوه عزیز دل

من فردا دارم میرم یه شهر دور از محل سکونتم و خانوادم برای کار پیدا کردن،آخرین راه حل منه و اگه نشد شاید بعدش اجازه نداشته باشم جایی برم و زندگیم نابود میشه💔

میشه ازتون خواهش کنم که از ته دل دعام کنید که کار خوب پیدا کنم و همه چی عالی پیش بره؟شما قلبتون پاکه احتمالا مادر هم هستید فکر کنید خواهر کوچکتونم 

سر نماز یا هر وقت و جور دیگه ایی که میدونید دعاتون مستجاب میشه برام دعا کنید خواهشا اگر میتونید💔

الهی آمین❤خدا از زبونتون بشنوه عزیز دل من فردا دارم میرم یه شهر دور از محل سکونتم و خانوادم برای کا ...

بله عزیزم حتما 

خدا پشت و پناهتون باشه و ان شاء اله که در خیر و برکت  به روزتون باز بشه 

بله عزیزم حتما  خدا پشت و پناهتون باشه و ان شاء اله که در خیر و برکت  به روزتون باز بشه&n ...

چشمتون روشن بانو⚘

الهی آمین،،،ان شاءالله صد برابرش به شما برگرده،هم حس خوبی که بم دادین و هم نتیجه دعای خوبتون🤗🥰❤