2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمزعبورچی بزنم؟

همیشه چی می‌زدی ؟اگه یادت رفته بزن فراموشی رمز

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
انشالله تاپیک قبولیتو ببینم دوستم

خیلی حس بدی دارم روزام تنگ و تار شده همش احساس میکنم منفی زدم دعا کن از این حال دربیام دعا کن خدا معجزه کنه برام چهار ساله پشت کنکورم هر سال کلی پول خرج میکنم واسه ثبت نام و..

💔😅

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
برای تیر تلاشتو بیشتر کن بخدا میتونی

تیر ک فرهنگیان نداره عزیزم 

همیشه چی می‌زدی ؟اگه یادت رفته بزن فراموشی رمز

واردشدم بعدش کدوم گزینه توستیت مای مدیو نوشته بودم برام برای شما دسترسی تعریف نشده

بهم نگو «دوستت دارم» برام کـــــتاب بخر خودم میفهمم!

سلام عزیزم وقتت بخیر و خوشی

سوالی داشتم در مورد مصاحبه فرهنگیان

وقتی مصاحبه دعوت شدم میشه چادر نپوشم با حجاب هستم ولی چادر سخته برام

میخام مانتو شلوار اداری بلند بپوشم و مقنعه و کفش پاشنه دار با پاشنه کم

آخه خیلی از معلما چادری نیستن

میخام با صداقت برم جلو :)

شما خودتون رفتید مصاحبه؟

باچادر یا بدون چادر؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱