2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اول؟ دکتر نرفتی؟

اره اول

اوایل رفتم دکتر چکاپ دادم گفت اوکی برو یکسال اقدام کن و چند تا تقویتی داد از این معمولا مثل فولیک و دی و ..

اخر امسال سونو دادم یهویی دیدم پلی کیستیک شدم و این ماه که گذشت ای دی خوردم تا خوب شه الان پریود نشدم پنج روز گذشته و من منتظر😞

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
اره اول اوایل رفتم دکتر چکاپ دادم گفت اوکی برو یکسال اقدام کن و چند تا تقویتی داد از این معمولا مثل ...

ان شاءالله که خیره و به زودی خبر بارداریتو میدی

برای پریودت دکتر نرفتی؟

چرا نا امید هزار راه هست دکتر نرفتی؟

یکی دوماهی دکتر شیمیایی رفتم نشد دوسه ماه طب اسلامی رفتم نشد البته توهمه زمینه ها از طل اسلامی جواب گرفتم جز بارداری😭

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ان شاءالله که خیره و به زودی خبر بارداریتو میدی برای پریودت دکتر نرفتی؟

پریودام منظم بودن همیشه نمیدونم چرا یهویی اینجوری شد 

رفتم دکتر گفت پلی کیستیک فقط باداروی ضد بارداری خوب میشه اگه در حال اقدامی یه سری داروی دیگه باید بخوری که تنظیم شه اما خوب نه منم یکی دوماه خوردم توم که شد دوباره همون شد گفتم بزار همون ضد بارداری رو بخورم تا خوب شه حداقل 

ان شاءالله که خیره و به زودی خبر بارداریتو میدی برای پریودت دکتر نرفتی؟

قرص جلوگیری بخوری رابطه هم داشته باشی امکان بارداری هست؟ 

یکی دوماهی دکتر شیمیایی رفتم نشد دوسه ماه طب اسلامی رفتم نشد البته توهمه زمینه ها از طل اسلامی جواب ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=321174568