2777
2789
عنوان

نتیجه اومد....

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 18 پست
نمیدونم  تا بحال چنین حسی رو تجربه نکردم  فقط دعاش کنید هر طور که بلدید به هر زبانی که ب ...

الهی خداوند سلامت عاجل عنایت کنه، حتما دعاش میکنم عزیزم، الهی خدا به شما و خانواده هم صبر و روحیه قوی عنایت کنه 

ببین می‌دونم خیلی شرایط سختی هست، بیماری یکی از عزیزان و غصه و فکر و خیالش آدم رو دیوانه می‌کنه و زندگی رو از روند عادی خارج میکنه، انگار دیگه هیچچچچی دل آدم رو شاد نمی کنه 

ولی احتمال زیاد بیماری خواهر شما درمان پذیر هست حتی باوجودیکه برگشته، چون ۶ ساله که درگیر بیماری شده 

یکی از زن دایی های من تو سن جوانی و با سه تا بچه استخوان ران پاش تومور زد و اون تیکه استخوان رو برداشتن و پلاتین گذاشتند سالها بعد مبتلا به سرطان رحم شد، عمل جراحی انجام داد و چندین جلسه شیمی درمانی و الحمدلله الان پنج سالی هست که فقط برا چکاپ دوره ای می‌ره و سالم و سرحال داره زندگی می‌کنه 

این بیماری خیلیییی آزاردهنده و پرهزینه هست، ولی موارد زیادی هم هست که درمان میشن و به زندگی ادامه میدن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی خداوند سلامت عاجل عنایت کنه، حتما دعاش میکنم عزیزم، الهی خدا به شما و خانواده هم صبر و روحیه قو ...

خداروشکر که حالشون خوبه

ان شالله برای خواهر من هم همینجوری باشه

ببین نه میخوام ازدواج کنه

نه هیچی 

فقط میخوام باشه

شاد 

خوشحال....

قشنگ حاضرم انگشتای پامو بدم 

اصلا یه پامو بدم

سلامتیش برگرده

ممنونم  مبشه دعاش کنید ؟ هر چی‌که میتونید براش بخونید یا ذکری که میتونید بگید؟ من الان حتی م ...

دعاش کردم عزیزم انشالله بحق خانم فاطمه زهرا همه مریضا لباس عافیت تن کنند و همین طور خواهرتون شفای عاجل انشالله