2777
2789
عنوان

ترس از...

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست
ااتفاقا نماز میخونم و دلم پاکه و به خدا تکیه کردم ولی نمیدونم چرا اینجوریه

قبول باشه عزیزم ب خدا مهربون توکل کن مطمئن باش ک اون نگهدار خودت و خانواده 

میشه برا بابام دعا کنی ک زحمتاش هدر نره و نتیجه این زحمت هایی ک کشیده رو ببینه ب خیر و خوشی 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
منم ترس از دست دادن عزیزامو دارم

من تو بچگیم عموم که خیلی دوسش داشتم رو از دست دادم واسه همین ترس از دست دادن عزیزان از اونموقع تو فکرم هست

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ داروهایی خوردی؟

نمیدونم واقعا یادم نیست

الان پروپرانول و یه قرص سبز واسه‌ تپش قلب و استرس میخورم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
آسنترا میخوری؟ خودت باید خودتو از این وضعیت در بیاری. این دارو ها هیچ کمکی نمیکنن

نه اونو فکر نکنم

اره میدونم که دست خودمه ولی نمیتونم اصلا

به ظاهر ادم شاد و پر جنب و جوشم ولی از درون.....

من تو بچگیم عموم که خیلی دوسش داشتم رو از دست دادم واسه همین ترس از دست دادن عزیزان از اونموقع تو فک ...

متاسفم

خدا رحمتشون کنه

اینو بپذیر که اگر اتفاقی خدای نکرده بخواد بیوفته تو نمیتونی جلوشو بگیری

واینکه همه مون رفتنی ایم پس شیون قبل ازحادثه فقط باعث اذیت شدن خودمونه

وچ بسا عزیزامون ۲۰ سال دیگه عمر کنند

درکنار دارو خودتم باید فکرتو تغییر بدی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بهترین درمان یوگا و رفتن به طبیعت هست.قوی ترین قرص همینه چون همه ما به طبیعت تعلق داریم و جزوی از او ...

یوگا میرفتم قبلا ولی الان هیچ جا نمیخوام برم

متاسفم خدا رحمتشون کنه اینو بپذیر که اگر اتفاقی خدای نکرده بخواد بیوفته تو نمیتونی جلوشو بگیری ...

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه