2789
آدم این دخترا رو میبنه میترسه زن متاهل و بفرسته دانشگاه 😐😂

خداروشکر زنای متاهل دنبال گوه خور نیستن هر کی خودش میدونه چه کاری درسته

ای غم بگو از دست تو آخر کجا باید شدن ؛ در گوشه میخانه هم ما را تو پیدا می کنی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخلاق  شخصیت  ادب شعور حیا پختگی

نه تورو خدا میخواستی با اون سن و سال این ویژگی ها رو نداشته باشه؟

اصلا اگه نداشت میذاشتن استاد بشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
😭😭😭 ماهه

دست خودت نیست این چیزا رو ندیدی واسه همین جذبش شدی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم یه مدت رو یه پسر۳۳ساله کراش بودم خودم۲۲با وجود این که من پخته بودم و اهل اجتماع ولی این پسره فقط مسخره بازی و دلقک بازی در میاورد فک کن با این سن چادر سرش میکرد سوار موتور میشد تک چرخ میزد

والا پس ما هم باید بترسیم ازین مردایی که پر شدن تو این سایت

به خدا 

مردا خیلی پر رو شدن 

زنمونو بفرستیم دانشگاه 😏

عجب 

انگار بچه هفت ساله میخاد بفرسته مدرسه 

اینجوری آدما هر چقدرم به حقوق مساوی زن و مرد معتقد باشن بازم حس تحکم و قدرت روی زن دارن 

اما غافل از اینکه زن های الان مردا رو میزارن تو گیبسون و دیگه زمان قدیم نیست 

از آمار قبولی های کنکور و آزمون گواهینامه میشه این رو رسما فهمید 

شخصیت شعور پختگی ادب حیا

خب اینا رو میتونه هر کس دیگه ای هم داشته باشه

چی متفاوت از دیگران؟ توجه خاصی بهت داشته؟

چند سالشه دقیقا؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.