ممد۶۶ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان همزادتون کیه | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست 😑ول کنین یک سری بحثها که تمومیندارهبیاین تاریخ تولدتون بگین ببین کیا یک روز دنیا اومدنخودم ۶ شهریور ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/09 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 ۱۲/۲۲ 😄خوبه بهمن نشدی ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 خودت همزاد شوهر منی اونم 6/6/66هستشششش😬😬😬😬😬 😄 ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 1 اسفند نبودششششش🗣🗣🗣🗣😂😂😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 22بهمن🇮🇷 🤣👍این بده ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ژولیت_موهویجی عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 819 🤣👍این بده 😂😂😂😂اتفاقاا خوب یاده همه مونده روز تولدمو هدیه زیاد دریافت میکنم پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 😂😂😂😂اتفاقاا خوب یاده همه مونده روز تولدمو هدیه زیاد دریافت میکنم یک کشور برات جشن میگیره ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
پسرترسناک عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2819 ۱ اسفندوووووووو با منی🤣 آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
پسرترسناک عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2819 1 اسفند نبودششششش🗣🗣🗣🗣😂😂😂 ممممننننن 😄😄😄 آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 با منی🤣 ترسناک بودیم مگه😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 ممممننننن 😄😄😄 باشه پیداتون کردم ببینیم بازم هس😂😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
پسرترسناک عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2819 باشه پیداتون کردم ببینیم بازم هس😂😂 شانس که نداری فقط منم🤣 آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 شانس که نداری فقط منم🤣 ب شانس باور ندارم نگران نباشید👊🏻😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱