2777
2789
عنوان

میگما چرا من....................

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 62 پست
انقدررررر تلاش نکن یه حکمتی هس لابد ... چیزیو به زورنخوا از خدا 

به زور نمیخوام...من تلاشمو میکنم بلکه نتیجه بده...۱۰۰%خدا صلاحمو بهترمیدونه ولی منم تلاشمو بایدبکنم تااونجایی که میتونم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دایی من خودشو کشت برا بچه دار شدن هفده ساااال همه کار کرد طب سنتی ، رویان ، انواع درمانا ، دعا... ...

درسته عزیزم

ولی فقط یه مورد هست که باعث میشه مرد یا زن توانایی اسپرم و بارداری رو نداشته باشن

بقیه موارد همگی قابل درمان هستن

آب نیسان چیه؟ ماشین؟

اب بارون از ۲۳فروردین تا اردیبهشت میگیرن یه سری ایه های قران میخونن هم برای شفای مریضها هم برای بارداری میخورن...بعضیا نتیجه گرفتن

من هرکاریو امتحان کردم بلکه بشه.نمیشه به حساب خرافات گذاشت

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
میشه از مشکل ت یه کم توضیح بدی

خودم pco

همسرمم بعددوبارآز دادن فهمیدیم یکم مشکل داره

روز ۳پری آز دادم ولی هنوز جوابش اماده نشده

ان شاالله به زودی خدای مهربون دلت و با قدم یه بچه سالم شاد کنه.

ممنونم دوستم

عزیزم دعا و نذر و نیاز جای خودش دکتر رفتن و پیگیری کردنم جای خودش

بعدم همه اینکارارو کن تلاشتو کن از ته دلتم بسپار دست خدا ب نظر من اگر یکم دیر بده ولی سالم و صالح بده خیلی بهتره

منم انتظار کشیدن همه اینکارای شمارو بجز آب نیسان انجام دادم دکترم هم من هم همسرم پیگیری کردیم بعدم که دیگ دکترا گفتن تا جایی ک میشد حل شده حتی دیگ دکترم نرفتیم سپردم دست خودش گفتم من هرکار میتونستم کردم راضیم ب رضای خودت واقعانم بیخیالش شدما دیگه بهش فکر نکردم

جدی پرسیدم خب

من جواب دادم دوستم برو بخون صفحه قبل

منم سه ساله منتظرم ولی هر وقت دعا میکنم میگم خدایا اگه به صلاحمه یه بچه بهم بده خواهشا   فعلا که به صلاحم نبوده تا ببینیم تا کی صلاحمون نیس

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
عزیزم دعا و نذر و نیاز جای خودش دکتر رفتن و پیگیری کردنم جای خودش بعدم همه اینکارارو کن تلاشتو کن ا ...

دعا کن برای من منم نتیجه بگیرم هزینه ivf واینارو ندارم...فقط اگه بشه تاiui میتونم برم جلو

خدا فرزندتو حفظ کنه

منم سه ساله منتظرم ولی هر وقت دعا میکنم میگم خدایا اگه به صلاحمه یه بچه بهم بده خواهشا     ...

دقیقامثل من

منم سه ساله منتظرم ولی هر وقت دعا میکنم میگم خدایا اگه به صلاحمه یه بچه بهم بده خواهشا     ...

وا 

خدا که با کسی دشمنی نداره

الان بیشتر خانم ها مشکل باروری دارند و باید اقدام کنن برای بچه