2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چی بگم بهش خیلی بی زبونم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 42 پست
چرا دوست ندارم  کی بدش میاد  نمیزاره  هیچجوره نمیزاره بخدا  چیکارکنم حریف ن ...

نمیدونم والا شوهر توعه 

حرف اخرم اینه که لیاقتت بیشتر از ایناست...

تهش میخایم بمیریم ...

پس بزاز خوب زندگی کنیم..

نمیخام ناراجتت کنم با این جور مردا تهش زندگیتون مثله مادر بزرگای الانمون میشه....

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه خوهرانه کمکم کنی ؟و تاپیکمو گزارش بزنی(همین اخری که زدم) خدا خیرت بده واست صلوات میفرستم💚

سلام عزیزم.زدم تاپیک داستان زندگیتونو. شما هم لطف میکنید تاپیک یکی مونده به آخری منو گزارش بزنید؟

شوهری که نزاره بیرون بری درس بخونی باهمچیت مخالفت کنه همین میشم بخدا  حق بدین

یعنی تو خونه زندانی هستی ؟درس خوندن رو باید خونه پدر انجام داد اکثر مردا این اجازه رو نمیدن همچنین کاررو 

از طرفی اینکه جاری میخواد همچیزو به رخت بکشه نشون میده کمبود داره مثلا شوهرش خرجی نمیده اونم از حرصش میگه خودم کارمیکنم مثل بچه ای که کتک میخوره از لجش میگه درد نداشت 

در مورد اندام و باشگاه رفتن هم که ديگه خودت توضیح دادی مشکل اندامی داره ولی برا اعتماد به نفست حتما ی کاری بکن خیلی پایینه و جای اشتباه (شوهرت)دنبال مقصر میگردی اول انگشتت رو به سمت خودت بگیر