بانو۱۴۱۶ مدیر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 178 عنوان دختر یا پسر | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست هر کسی میتونه قبل از بارداری جنسیت بچه شو انتخاب کنه ، میخوام بدونم تعداد خانم ها تو نی نی سایت دوست دارن بچه اولشون پسر باشه یا دختر تعداد رای : 29 نظرسنجی دوست دارید فرزند اولتون چه جنسیتی باشه؟ پسر 11 37% دختر 13 44% ترکیب دختر و پسر 3 10% علاقه به بچه ندارم 2 6% 1403/02/09 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو۱۴۱۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 178 بله ان شاء الله زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ بشن
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26633 ماشالله 😍 اتفاقا مردای قد بلند عاشق دخترای ریزه میزه ن اره خودمم ریزه میزه ام تقریبا بی بی فیس. ماشالله به جونت😂♥ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
_حمیراهسدم_ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1345 من از خدا پسر خواستم خدا هم پسر داد بهم. کلا از دوران نوجونی دوس داشتم پسر بچهارو. مخصوصا ریزه میزها ... کاری کردی برای پسر شدن یاخداخواست؟برای منم دعا میکنی؟
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26633 کاری کردی برای پسر شدن یاخداخواست؟برای منم دعا میکنی؟ اره یه هفته قبل اقدام زعفران دم کرده. خرما میخوردیم خودم و همسرم. دوره تخمک گذاریم اقدام داشتم و ارض ا ء شدم.. بزن نت رژیم هست. چشم عزیزم انشالله هرچی خواست خدا و دلت هست خدا بهت بده♥👌🏻 زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
_حمیراهسدم_ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1345 اره یه هفته قبل اقدام زعفران دم کرده. خرما میخوردیم خودم و همسرم. دوره تخمک گذاریم اقدام داشتم و ارض ... من باردارم الان دلم میخواد خدا بهم پسر بده اما فک کنم دختره چون ف.ا.ل تا.ر.وت اینا گفت دختره...میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26633 من باردارم الان دلم میخواد خدا بهم پسر بده اما فک کنم دختره چون ف.ا.ل تا.ر.وت اینا گفت دختره...میشه ... باشه عزیزم زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بانو۱۴۱۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 178 ترنس هیچ کی دوست نداره بچه این شکلی داشته باشه چون هم خودش عذاب میکشه هم خانواده ش ، من منظورم این بود که هم دختر داشته باشی هم پسر منظورم دو یا سه یا چهار تا بود
بانو۱۴۱۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 178 من باردارم الان دلم میخواد خدا بهم پسر بده اما فک کنم دختره چون ف.ا.ل تا.ر.وت اینا گفت دختره...میشه ... فآل تا .ر .و .ت چرت و پرته درست مثل تعیین جنسیت های قدیم ، به این چیزها باور نداشته باشین
_حمیراهسدم_ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1345 فآل تا .ر .و .ت چرت و پرته درست مثل تعیین جنسیت های قدیم ، به این چیزها باور نداشته باشین عه واقعا؟؟؟میگم منم شک کردم انقدررر دقیق میگفت باخودم میگفتم این دستگاه سونو داره مگه
بانو۱۴۱۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 178 عه واقعا؟؟؟میگم منم شک کردم انقدررر دقیق میگفت باخودم میگفتم این دستگاه سونو داره مگه حالا ممکنه واقعا دختر دار باشین اما این دلیل بر درستی تا.ر.و.ت نیست، جنسیت بچه تنها از سردی و گرمی و به وضع رحم زن و اسپرم های مرد مربوطه