با شوهرم رفتم برا خرید شومیر مجلسی شوهرم گفت این شومیز بدن نماس فلانه گفتم شاید این سلیقش فزق داره مادرشوهرمو برردم مادرشوهرم صدبرابز عجیب تر از اون ی لباسای شلوغ عجیب غریبی پسند کرد کع به هیچ عنوان سلیقم نبود خلاصه تو اون مغازه ۷ مدل لباس پوشیدم معذب شدم یکی از اونارو برداشتم اونجا ب چشم یکم بهتر اومد وقتی تو خونه پوشیدمش حالم بهم خورد بخصوص که سفید رنگ بود صورتمو سبزع کرد حالا بنظرتون چیکار کنم بنظرتون پس میگیره؟بزارید عکسارو بفرستم اون سفیده رو خریدم ۸۰۰ وسطی هم دو تومنه بیایید نظربدید
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.