2777
2789
تتلو رو با ایشون یکی میکنی؟ اون زد زن کثیف 

هشنبه کردم یکی کردم جون خیای بهتره 

حرفی تیرنی با دلیل بگو به این دلیل زد زنه دلیل داری بگو وگرنه بزار نپزیرم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
نژاد پرست نباش  خدا چهرشونو افریده اونارو ساخته و اگر هم ارایش کنن دست خودشونه اگه مپهاشو بلند ...

ببین من واقعا قصد بی احترامی ندارم . همچین ادمی هم نیسم ولی کسی که با عمل زیبایی اونم نه یکی هزار تا اینجوری میشه دیگه ربطی به افریدن خدا نداره .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موج مکزیکی تناقض تو حرفاتون کار ندارم.ولی راست میگی شما دوتا دوست هستین واینکه جنس شمارو به دید برده ...

همین که نتونستی یه دلیل بیاری حتی و اینجوری حرف میزنی فهمیدم راست گفتی تو بردی اصن 🙃😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
ببین من واقعا قصد بی احترامی ندارم . همچین ادمی هم نیسم ولی کسی که با عمل زیبایی اونم نه یکی هزار تا ...

عمل زیبای؟ چهرشون همینه عمل نکردن..... 

من خودم از بچگی عاشف چین کره و ژاپن بودم و میدونم عمل نیست فقد به پوستش رسیده و یکم رژ زده و...((: 

نژاد پرست نباش  خدا چهرشونو افریده اونارو ساخته و اگر هم ارایش کنن دست خودشونه اگه مپهاشو بلند ...

بعد باورت میشه من هرچی کره ای دیدم همشون مثه هم بودن   همشون شبیه این یارو بودن همشون هم میرن یه چیز تزریق میکنن به خودشون واسه همینه همشون شبیه همن

میدونی که چرا؟

چرا؟  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بعد باورت میشه من هرچی کره ای دیدم همشون مثه هم بودن   همشون شبیه این یارو بودن همشون هم میرن ...

نه... اونا به پوستشون میرسن کرم میزنن زد افتاب میرنن و خیلی چیزای دبگه🤣

عمل زیبای؟ چهرشون همینه عمل نکردن.....  من خودم از بچگی عاشف چین کره و ژاپن بودم و میدونم عمل ...

عمله هم پسراشون عمل میکنن هم دختراشون . رسمه اونجا به عنوان هدیه تولد یا هدیه قبولی به بچه هاشون عمل زیبایی هدیه میدن

عمله هم پسراشون عمل میکنن هم دختراشون . رسمه اونجا به عنوان هدیه تولد یا هدیه قبولی به بچه هاشون عمل ...

🤣🤣🤣بی تی اس رو میشناسی؟ اونا اصلا عمل نکردن خودشونم گفتم و اینم بگم این پسره کره ای نیست چینه://

بیا پی وی بگم اینجا نمیشع🙃😂

ای بابا

تو بیا تاپیکم ببین چه گندی زدم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....