2777
2789
عنوان

ختم سوره یس

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 145 پست
سوره    الرحمن       ب نام   summ        ...

ممنون عزیزدلم الهی حاجت رواشی گلم.حتمافرستادم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر روز میخونم سوره ی یاسین رو  به نیت جابجایی خونمون بخونید  ارزو زینب

سوره های احزاب      ب نام   آرزو و زینب    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

خواهش میکنم خیلی برام دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم ۱۰ ماه دخترمو ند ...

سوره  الرحمن     ب نام  rrrr1111     خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

انشاالله حاجت روا بشی 💖

ام البنین 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
به نیت مادربزرگ مرحومم بخون لطفا دوروزه فوت کرده ممنونم 

سوره های   الرحمن    ب نام   

میثم

مادربزرگ میثم

خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

سوره های احزاب      ب نام   آرزو و زینب    خونده شد برام ازصمیم ق ...

ببخشید الرحمن

برای قبولی در امتحانات نهایی ۴۰ دعای معراج  اسمم رو نمی تونم بگم

سوره  الرحمن     ب نام   پیدا و پنهان    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

لیلا به نیت ازدواج خیلی خوب و اینکه دوباره سلامتیم رو به دست بیارم

سوره    الرحمن   ب نام   لیلا    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

استار مهربون برای منم دعاکن خدا حالم رو خوب کنه خیلی شدید افسرده شدم ناامیدم و دعاکن که ینفر به ناحق ...

سوره    الرحمن   ب نام   فاطمه    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

استار مهربون برای منم دعاکن خدا حالم رو خوب کنه خیلی شدید افسرده شدم ناامیدم و دعاکن که ینفر به ناحق ...

سوره   الرحمن    ب نام   زندانی فاطمه    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

ب نیت منم بخون

سوره    الرحمن   ب نام  فرشته    خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

استارتراگر دل تون خواست واسه من م دعامیکنین!! دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه داربشیم!!نمی ...

سوره    الرحمن   ب نام    ملیتا   خونده شد برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.