به نیت مادربزرگ مرحومم بخون لطفا دوروزه فوت کرده ممنونم
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
استارتراگر دل تون خواست واسه من م دعامیکنین!! دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه داربشیم!!نمیدونم چ جوری نمیخامم بدونم ای خداااااا معجزه کن برامون ای خداااا،،توروخدا دعاکن ماهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه داربشیم ب سلامتی خوشحالی خونه مون بسازیم بریم خونه خودمون ای خدای من توروخدا ازغیب کمک مون کن ای خدااااااا،، وام مون زودتربمون بدن تا هفته دیگه۱۴۰۳/۲/۲۰ وام مون بدن بمون،، بابرکت باشه برامون،،لطفادعاکن برامون خدا درخیری ب روی شوهرم بازکنه پراز رحمت پرازبرکت پرازنعمت پراز رزق وروزی زیادپراز پول دارشدن پرازسلامتی و عمرباعزت که هیچچچچ بنده ای قادرب بستن ش نباشه!!!توروخدا دعامون میکنی قندخون اقام وچربی خون اقام خوب بشه نرمال بشه و کبدچرب ش خوب خوب بشه،،و تاندون های دست ش خوب بشه باز😭 اقام غده ای رو بازو دست چپ ش زده خوب خوب بشه،، سلامتی ش کامل ب دست بیاره ای خدااا😭😭 و شوهرم دست ب خاک بزنه طلابشه جواهربشه الماس بشه واسه ش،،راه میره خدا واسه ش گنج بباره ای خدااااا،،جوری بشه تاسال دیگه همه ماشین ها وخونه هایی ازدستمون رفته خدا تاسال دیگه ۱۰۰۰برابرش و بازبمون برگردونه😭😭 و اون قولی بین من وخداست رو خدازودترعملی ش کنه و خدا ازسرتفصیرات من واقام بگذره و رحمت مون کنه الهی آمین