2777
2789
عنوان

ختم سوره یس

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 145 پست
استارترلطفاواسه @rrrrr111   معجزه بشه شوهرشون بیاددنبال شون تا بادخترشون زندگی رو ازنوبسازن ...

مرسی قربونت برم انشاالله حاجت روابشی برام دعا کن میخوام برای دیدن دخترم اقدام کنم

خدایا توروخدا کمکم کن 

الهی حاجت رواشی گلم دعا کن جواب ای وی افم مثبت بشه لطفا خواهش میکنم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز میخونم سوره ی یاسین رو 

به نیت جابجایی خونمون بخونید 

ارزو زینب 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خواهش میکنم خیلی برام دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم ۱۰ ماه دخترمو ندیدم الان یک ماه حتی نذاشتن باهاش حرف بزنم

خدایا توروخدا کمکم کن 

به نیت مادربزرگ مرحومم بخون لطفا دوروزه فوت کرده ممنونم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

استارتراگر دل تون خواست واسه من م دعامیکنین!! دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه داربشیم!!نمیدونم چ جوری نمیخامم بدونم ای خداااااا معجزه کن برامون ای خداااا،،توروخدا دعاکن ماهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه داربشیم ب سلامتی خوشحالی خونه مون بسازیم بریم خونه خودمون ای خدای من توروخدا ازغیب کمک مون کن ای خدااااااا،، وام مون زودتربمون بدن تا هفته دیگه۱۴۰۳/۲/۲۰ وام مون بدن بمون،، بابرکت باشه برامون،،لطفادعاکن برامون خدا درخیری ب روی شوهرم بازکنه پراز رحمت پرازبرکت پرازنعمت پراز رزق وروزی زیادپراز پول دارشدن پرازسلامتی و عمرباعزت که هیچچچچ بنده ای قادرب بستن ش نباشه!!!توروخدا دعامون میکنی قندخون اقام وچربی خون اقام خوب بشه نرمال بشه و کبدچرب ش خوب خوب بشه،،و تاندون های دست ش خوب بشه باز😭 اقام غده ای رو بازو دست چپ ش زده خوب خوب بشه،، سلامتی ش کامل ب دست بیاره ای خدااا😭😭 و شوهرم دست ب خاک بزنه طلابشه جواهربشه الماس بشه واسه ش،،راه میره خدا واسه ش گنج بباره ای خدااااا،،جوری بشه تاسال دیگه همه ماشین ها وخونه هایی ازدستمون رفته خدا تاسال دیگه ۱۰۰۰برابرش و بازبمون برگردونه😭😭 و اون قولی بین من وخداست رو خدازودترعملی ش کنه و خدا ازسرتفصیرات من واقام بگذره و رحمت مون کنه الهی آمین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

مرسی قربونت برم انشاالله حاجت روابشی برام دعا کن میخوام برای دیدن دخترم اقدام کنم

انشاءالله،،الهی که اقات تااخربرج۲همین امسالی ۱۴۰۳بیاددنبال تون بیادمنت کشی تون بازعاشقتون شه ازته قلب ش،، نگران وبی قرارتون شه الهی آمین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........