2777
2789
عنوان

مهمون دارم مادرشوهرم میاد میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 89 پست
من یارو هم نمیخوام چه برسه خانوادش مودم هردواجی نیست 

ایشالا تا آخر همین باشی و هیچ وقت پشیمون نشی منم مثل تو بودم ولی تو ۳۰ سالگی فهمیدم اشتباه کردم و تو ۳۸ سالگی ازدواج کردم خدا رو شکر  و الان خیلی پشیمونم چرااا تا حالا ازدواج نکرده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا تا آخر همین باشی و هیچ وقت پشیمون نشی منم مثل تو بودم ولی تو ۳۰ سالگی فهمیدم اشتباه کردم و تو ...

حالم از مردا بهم میخوره همشون به جز بابام هیزن 

یا خسیسن یا بچه ننه 

مرسی از لطفت برام دعا کن مشکلات مالیم حل بشه،

پول داشته باشم شوهر میخوام چیکار

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من برخلاف اکثر عروسا همیشه از راه مدارا سعی میکنم نگاه کنم به قضیه، مادر خود ادم هم رفتاراش و کاراش خیلی وقتا رو مخمونه ولی چون مامانمونه فکر بد نمیکنیم! بنظرم به شوهرت بگو خیلی مهربون و با ملاحظه باهاش حرف بزنه بگه مراعات مهموناتو بکنه و چیزی بهشون نگه!

دیگه قصد کردم در مقابل مزاحمتاش دعوا راه بندازم شاید یکم مراعات حالم کرد

حتما این کارو بکن شک نکن جواب میگیری قبلا مادر شوهرم به همه چی زندگیم کار داشت الان نه میاد خونمون نه دخالت می کنه 

من پول داشتم ولی شوهری شدم ایشالا که تو هم به خواسته هات برسی

خداروشکر ان شاءالله داشته هات بهتر و کامل تر بشن مثل قلب وسیع و مهربونت داشته هاتم وسیع باشه 

ممنونم از دعای زیبات دعاتم مثل خودت زیباست 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خیلی راحت بگو نیا من یه بار دعوا راه انداختم الان از هر دخالتی راحتم

قبلا چندبار با کلی احترام ازش خواستم نیا اما بازم اومد دیگه وقتش رسیده دعوا راه بندازم

من برخلاف اکثر عروسا همیشه از راه مدارا سعی میکنم نگاه کنم به قضیه، مادر خود ادم هم رفتاراش و کاراش ...

ای بابا خواهر تا حالا صدبار شوهرم با احترام ازش خواسته جواب نداده دیگه شوهرم گفت یکبار خودت بگو شاید درست شد دیگه خودم با کلی احترام ازش خواستم اما بازم کار خودشو میکنه

ای بابا خواهر تا حالا صدبار شوهرم با احترام ازش خواسته جواب نداده دیگه شوهرم گفت یکبار خودت بگو شاید ...

الله اکبر😐 به مهمونایی که باهاشون نزدیکی مثل خواهر و.. بگو یبار جوابشو کوبنده بدن تا یاد بگیره اینکارو نکنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792