یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چونما صبر نداریم چون ب سرشون میاره اما ما متوجه نمیشیم جانم منک خیلی بدیادیدم همیشه ک ب خدا گله کردم چرا ب سرشون نمیاری بعد چند وقت متوجه میشم داره کم کم میگیرتشون
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اخه ناراحت میشم می بینم به من اینهمه غصه دادن وخودشون انگار نه انگار پس کو عدالت
ب منم کلی غصه دادن هیچی از تهمت هرزگی بالاتر نیس اونا منو بی عفت کردن بی ابرو کردن تهمت هرزگی زدن هرجا جار زدن ولی شوهرم ک منو میشناخت پشتمو گرفت گفتن با جادوجنبل شوهرشو ب خودش کرده هرغلطی کنه اون چیزی بهش نگه تا مدت ها از خونه بیرون نمیرفتم چون ابرومو برده بودن ولی من واگذارشون کردم ب خدا دوسال از این جریان میگذره
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …