2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازاریابی یاد گرفتی عزیزم؟

دوس داری برو یاد بگیر ولی اگه فقط برا بیمه عمر باشه براتو خوب نیس چون پولش کم میشه ولی اگه سایر بیمه باشه خوبه.باید دوست و آشنا زیاد داشته باشی .من چون کار دیگه هم دارم اینو مناسب ندیدم ولی تو میخوای امتحان کن.ایشالله که بگیره برات.

دوس داری برو یاد بگیر ولی اگه فقط برا بیمه عمر باشه براتو خوب نیس چون پولش کم میشه ولی اگه سایر بیمه ...

نه من خودم تو ی شرکت بازاریابی دیگه فعالم راضیم هستم امروز این بیمه رو بهم پیشنهاد کردن گفتم ببینم این چجوریه

بیمه عمر فروختن کار سختیهمخصوصا وقتی خودت قانع نشدی بخریشبازاریابیه اونم نه بازاریابی عادییکی بازاری ...

سلام عزیزم

ی سوال داشتم 

واقعیتش رفته بودم پست چندتا اقا دم در پست در مورد بیمه پاسارگاد باهم صحبت کردن

بس که زبون ریخت که بیمه شو فلان...

بیمه شدم سه ماهی یک وپونصد باید پرداخت میکردم 

الان توان پرداختشو ندارم میتونم جور کنم ولی فکر میکنم همش چرته پشیمونم همون سع ماه اول پرداخت کردم

اصلا این بیمه پاسارگارد ارزششو داره چون دوباره پیگیر شدن پول بیمه رو پرداخت کن

سلام عزیزمی سوال داشتم واقعیتش رفته بودم پست چندتا اقا دم در پست در مورد بیمه پاسارگاد باهم صحبت کرد ...

اگ‌نمیخواین پرداخت کنین حتما برید فسخ کنین وگرنه پولی ک دادید سوخت میشه و حتی ممکنه بدهکار شید

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
بیمه عمر بیمه خوبیه ولی مشروط به چند تا مورداولا بیمه عمر مبلغ بسیار کم ..یا کف مبلغ قرار نیست شود ک ...

من پنج ساله بیمه عمر می ریزم با سود20درصدوسی ساله الان از بیمه به من می گن اینو ببند و طرح مستمری 15ساله باز کن در اصل من که تقریبا 9میلیون واریز کردم به من 7.5میلیون می دن به نظرت به نفعم هست همچین کاری بکنم اونم ببندم و15ساله باز کنم و حقوق بگیرم والا هیچی از حرفهای نماینده بیمه نفهمیدم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اگ‌نمیخواین پرداخت کنین حتما برید فسخ کنین وگرنه پولی ک دادید سوخت میشه و حتی ممکنه بدهکار شید

عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنین برای منی که هفت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و بعداً کارمو ادامه ندادم و الان دنیال بیمه‌ای برای بازنشستگی هستم چه بیمه‌ای خوبه؟ بهم پیشنهاد بیمه کارآفرین دادن ولی شک دارم خوبه یا نه؟

من پنج ساله بیمه عمر می ریزم با سود20درصدوسی ساله الان از بیمه به من می گن اینو ببند و طرح مستمری 15 ...

ماهم سه ساله پرداخت می‌کنیم بیمه مون سی ساله هست ...الان میگه بیا اینو ببند یه ده ساله یا ۱۵ ساله براتون ببندیم....ولی من نظرم اینه کلا فسخ کنیم

ماهم سه ساله پرداخت می‌کنیم بیمه مون سی ساله هست ...الان میگه بیا اینو ببند یه ده ساله یا ۱۵ ساله بر ...

من از یک کارشناس پرسیدم گفت اینکارو نکن تویی که پنج سال ریختی همش حدف میشه وارزش نداره

«اللهم عجل لولیک الفرج»
امروز پیام باز خرید امد یعنی چی بازخرید؟؟؟؟

یعنی زودتر از موعد بستن حساب بیمه ت

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
من پنج ساله بیمه عمر می ریزم با سود20درصدوسی ساله الان از بیمه به من می گن اینو ببند و طرح مستمری 15 ...

نه اصلا..چون بیمه عمر ارزشش به سالهاییه ک میگذره

تا هفت هشت سال اول اصلا زود نداره، حتی شرکت هزینه های خودشم کسر میکنه..تازه قراره به شود برسین..چه بی دین و ایمونن میگن ببندین