2777
2789

نه گلم اصلا داری میگی خود شیفتگی فردی که موفق موفقیت هاش میذاره ملا عام فخر میفروشه شخصیتش خود شیفته هست اگر بخوای بازترش کنم 

این فرد کودکی سالم نداشته پدر مادر بهش افتخار نکردن مدام تحقیر می‌شده ..بزرگ که شده اون شخصیت ارزش موفق درونش نبوده ندیده که ارزشمند سعی کرده با دستاورد های مختلف مثل دکتر بودن شغل خونه ماشین آنچنان روی اون بی ارزشی شخصیت انسانیش سرپوش بذاره پز بده 

فرد سالم که شخصیتش ارزش داره از کودکی ارضا شده به موفقیت های برسه برای جلب توجه نیست برای حال خوب موفقیت واقعی خودش اون کسب کرده 

نه الزاما 

تعریف اصلی خودشیفتگی مشمول همه نمیشه 

خیلیا اصلا موفقیتی ندارن ولی خودشیفته ن 

کسایی که موفقن ممکنه از نظر کسایی که خیلی ضعیفن خودشیفته به نظر برسن ولی واقعیت اینه که تعریف آدما عموما از خودشیفتگی تعریف درستی نیست چون حسادت میکنن نمیتونن موفقیت های طرف رو ببینن هر رفتاری کنه اسمشو میذارن خودشیفتگی 

همسر من موفقه ولی خودشیفته نیست واقعا

عزت نفسش بالاست خودشو قبول داره ولی خودشیفته نیست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا منم حس میکنم مرد هایی که دیدم حالا کمتر یا بیشتر ولی خودشیفتگی داشتن خیلی بیشتر از خانم ها . ب ...

میگن زنا حسودن مردا خودشیفته 

از ظاهر همه زنا ایراد میگیرن از اخلاق همه زنا ایراد میگیرن  توقع دارن زنشون همه چی تموم باشه 

در حالیکه خودشون هم زشت و بد هیکلن هم کثیف و شناخته و گند اخلاق 

مهم اینه زن اصلا اجازه ایراد به مرد نده  و عیباشو بگو به فرق سرش تا حساب کار دستش بیاد 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نه الزاما  تعریف اصلی خودشیفتگی مشمول همه نمیشه  خیلیا اصلا موفقیتی ندارن ولی خودشیفته ن ...

مردی که شخصیت نمایشی داره فقط خودش رو میبینه احساسات طرف مقابل رو درک نمیکنه فقط دوست داره تعریف بشه فکر میکنه از بقیه بالاتره . شکاک هست پس چیه؟

موفقیت اش با خانم هم تو یک سطح اما دوست داره تعریف تمجید ها از خودش باشه 

مردی که شخصیت نمایشی داره فقط خودش رو میبینه احساسات طرف مقابل رو درک نمیکنه فقط دوست داره تعریف بشه ...

یه طوری میگی پس چیه انگار پرسیدی فلانی خودشیفته ست ؟ و من گفتم نه نیست 

سوالت در مورد یک اجتماع بود نه شخص 

پرسیدی مرد های موفق خودشیفته ن؟ 

جوابش مشخصه :  الزاما نه همه 

اینایی که در مورد اون شخص گفتی چه ربطی به موفقیتش داشت؟  

موفقیت باعث نشده خودشیفته بشه شخصیتش این مدلیه یه کارمند معمولی هم بود وضعش همین بود 

به این برچسب گذاری همگانی که همه مرد های موفق خودشیفته هستن میگن دید تونلی و محدود داشتن

مثل این میمونه من بگم همه زن ها آهن پرست هستن ؟

بعد تو بگی نه الزاما 

بعد من برای اثبات حرفم بگم پس فلان زن چرا فلان  کار رو می‌کنه و فلان اگر آهن پرست نیست پس چیه 

در این حد بی معنیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه طوری میگی پس چیه انگار پرسیدی فلانی خودشیفته ست ؟ و من گفتم نه نیست  سوالت در مورد یک اجتما ...

نگفتم همه شون گفتم رایج تره والا اونی که مالی ضعیفه موفقیتی نداره کسی هم محلش نمیده خب کمتر دچار مشکل خودشیفتگی میشه 

من فکر میکنم این آدم چون موفق هست و ظاهری هم داره  باعث میشه شدت خودشیفتگی اش بیشتر شه 

آخه من در مورد خودشیفتگی مرد ها سوال پرسیدم  ربطش دادی به این که به خاطر حسادت هست