2777
2789
عنوان

نماز خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 32 پست
باید از یه جا شروع کنی به برگشتن عزیزم اگه هی بگی اینم روش که یهو میبینی شده ۶۰ سالت از ۶۰ ۳۰ سالش ...

واقعا سخته ولی شما درست میگی باید هر جور شده نگهش دارم

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بیا توی این گروه 

توی ایتا گروه تیکر نماز حال خوب

اینجا فقط اعلام میکنیم نمازی که خوندیم رو و تیکش رو می‌زنیم من با این روش نه ماهه دارم نماز میخونم قضا شده ولی پیوستگیش از بین نرفته چون حس جمعی نماز خوندن داره و تیک بقیه هم بهم انگیزه میده

واقعا سخته ولی شما درست میگی باید هر جور شده نگهش دارم

اره عزیزم

کسی کار میکنه تنبل نیست که بگیم از روی تنبلی نخونده

وقتی بی توجهی کنی بی توجهی میبینی... اونم به بزرگترین حامیت توی زندگی

ممنون که به جای کمک زخم زبون بلدی

زخم زبون نیست.

برای کسی که مسلمانه، ادای واجب شرعی به حدی اهمیت داره که اگر بابتش شغلش خدشه‌دار بشه، شغلش رو رها کنه و دنبال کاری بگرده که خللی در انجام واجباتش ایجاد نکنه! 

بله. این راه مسلمانی نیست که چند سال نماز قضا بشه و عین خیالت نباشه! مسلمان با صدای اذان بی‌قرار نماز به جا آوردنه!

عزیزم ینی ۵ دیقه برای ی نماز فوری وقت نداری انقدر ک قضا نشه

بنظرم اونایی ک قضا شده رو فعلا بیخیال بعدا ی کاری میکنی فعلا همینا رو ک میتونی بخون

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دقیقا  من خیلی سر وقت میخوندم کم کم هی جمع شد رو هم دور شدم

منم همینطورم. برای همین درک می کنم . ولی فعلا روزه و حجاب و مراسمات مذهبی و توسل به ائمه و انجام ندادن یه سری از گناه ها که برای خیلیا عادیه رو چسبیدم بلکه خدا نگاه کنه و دوباره توفیق بده نمازام رو بخونم . حس بدی داره اگه اینا هم انجام ندم دیگه اون وقت فکر میکنم کامل کافرم 😮‍💨🥲

✅️🦋👌🍀

هیچ وقت دیرنیس عزیزم 

همین ک الان بهش داری فک میکنی یعنی هنوزم خدا داره صدات میکنه و دلش تنگ شده برات

دوباره شروع کن کم کم میوفتی رو روال

خدا منتظرته هااااا داره صدات میکنه گوش کن.....

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...