2777
2789
عنوان

عکس شامم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 30 پست
چی‌بود غذات؟همسر من خوششم نمیاد هیچی نمیگه کلا مطلومه 😀پامیشه میره لقمه میگیره میخوره

همسر منم حرفی نزد اتفاقا زوری داشت میخورد. ولی همیشه لقمه اول ک میخوره میگه عاااالی شده. امشب نگفت 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه چیش به اندازه بود. ته چین خور نیست

خیلی دلشم بخواد بخدااا تهچین گلی از گل های بهشته 

البته منم بعضی از اقایون رو دیدم تهچین دوست ندارن دلیلشم نمیدونم واقعا

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
باید برعکیش کنی اون ورشو خلال بریزی  قشنگم شدع

ظاهرش عالیه

اسی دوستمون راست میگه باید ته چینو تو دیس برگردونی و روی قسمت ته دیگشو تزئیپن كنی

من زرشك میریزم

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
خیلی دلشم بخواد بخدااا تهچین گلی از گل های بهشته  البته منم بعضی از اقایون رو دیدم تهچین دوست ...

من قبل از اینک درست کنم از دوستم دستور پختشو گرفتم تو حرفاش گفت شوهرم اصلا دوست نداره. بعد الان دیدم شوهر منم دوست نداره

تجربه اش رو ندارم.یه مرد به شدت خوش خوراک به پستم خورده که هر چی میخوره هم چاق نمیشه.بر عکس من😭 هر ...

اخ اخ اخ

گاهی دوست دارم کله اش بکنم.۱۵ساله وزنش ثابته من ۳بار تاحالا ۳۰کیلو کم کردم🥴🥴

اون انقدر میخوره من از کنار بشقابش ۴تاقاشق میخورم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

[QUOTE=336987183]من قبل از اینک درست کنم از دوستم دستور پختشو گرفتم تو حرفاش گفت شوهرم اصلا دوست نداره. بعد الان دیدم ...[/QUOTE

اره مرد ها تو بعضی چیزا اشتراکات دارن شدیدا

من خودم هر وعده حاضرم تهچین بخورم

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
من قبل از اینک درست کنم از دوستم دستور پختشو گرفتم تو حرفاش گفت شوهرم اصلا دوست نداره. بعد الان دیدم ...

منم یبار پختم دوست نداشت خودمم نپسندیدم انگار سنگین و یه جوریه

ولی بجاش این کار میکنم فقط تهدیگش درست میکنم همه هم میخورن بقیه برنج ساده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اخ اخ اخ گاهی دوست دارم کله اش بکنم.۱۵ساله وزنش ثابته من ۳بار تاحالا ۳۰کیلو کم کردم🥴🥴 اون انقدر ...

من از دیشب که فهمیدم سه کیلو اضافه کردم دپرس شدم حسابی.دیشب کلی اسنک درست کردم خودم نخوردم.همسرم همش رو خورد و هی وسطاش میگفت بیا بخور خوشمزست😭اونا تموم شد چاشت فردای پسرمم خورد😂هر دو دقه هم میگه تو چرا هیچی نمیخوری😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم