2777
2789
من این ماه باردار میشم ؟؟؟؟

عزیزم شرمندت من درخواست دوستی قبول نمیکنم برای حس۶ .دوس داشتی همینجا پاسخ میدم بپرسی، یا حالا اگه تاپیک زدم واسش بگین تگتون کنم

بارداریتون هم مشکلات رحمی یا تخمدان داشتین؟ اگه داری درمان کنی این دو سه ماه اینده میشی عزیزم

چون احتمالش برات بالاست ولی انگار یچیزی جلوشو گرفته

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

عزیزم شرمندت من درخواست دوستی قبول نمیکنم برای حس۶ .دوس داشتی همینجا پاسخ میدم بپرسی، یا حالا اگه تا ...

اشکال ندارع عزیزم

اره تنبلی تخمدان گفتن دارم 

به نظرت خیلی طول می‌کشه ؟؟؟؟ 

چه ماهی میشم ؟

آزمایشم نتایجش خوب نیس؟؟؟

جنسیتش چیه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال ندارع عزیزم اره تنبلی تخمدان گفتن دارم  به نظرت خیلی طول می‌کشه ؟؟؟؟  چه ماهی میش ...

پس باید اول درمان کنی بعدش اقدام ، همینکه درمان شی باردار میشی ان شاءالله

۱تا ۳ ماهی رو حس میکنم خبری بشه واست .خبر خوووب

ازمایش نتیجه ش ن خوبه ن بد دیگه باید پیگیر درمان شی یکم کار داره ممکنه اذیت بشی ولی درست میشه به امید خدا

نه زیاد طول نمیکشه 

یه پسر تپلیی خوشگل 😍که قرار مامان صدات کنه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

میشه بگی حسش بهم چیه؟

اخیرا بهت توجه عاطفی نداشته درسته؟

بهت اهمیت میده ارزشتو میدونه ولی اونجوری فکر نمیکنم عشقی اینا باشه .شاید دوست طور

پس باید اول درمان کنی بعدش اقدام ، همینکه درمان شی باردار میشی ان شاءالله ۱تا ۳ ماهی رو حس میکنم خب ...

خدا کنه عربزم مرسی 

ینی حدودا نهایت سه ماه دیگه باردار میشم ؟؟؟

خدا کنه عربزم مرسی  ینی حدودا نهایت سه ماه دیگه باردار میشم ؟؟؟

تااون موقع خبرای خوب میشنوی یخورده ممکنه چن ماه اینور اونور بشه به امید خدا بله نهایت ۳ تا ۵ ماه دیگه میشی