2777
2789
عنوان

خیلی تنهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 71 پست
زندگیای الان با یه حقوق سخت میشه زن و مرد باید کار کنن مگه اینکه حقوق مرد خیلی بالا باشه

اره ولی طبقه بالاییمون مرده تو بهداشت کار میکنه زنشم بیکاره

دو تا ماشین خریدن تویه مدت کوتاه البته اونا خسیس هم هستن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم برو یه روانشناس اگه میتونی باهاش صحبت کن روانپزشک نرو فعلا چون قرص دارو میده وابسته میشی

منم از همین میترسم 

اخه روانشناس ببینه اوضاع حاده میفرستتم روانپزشک 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
منم از همین میترسم  اخه روانشناس ببینه اوضاع حاده میفرستتم روانپزشک

ن بابا حرف میزنه باهات بعضیا با حرف زدن بهتر میشن

به زور که نمیگه برو روانپزشک 

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨

منم همیشه مدل زندگی ام یه جور هست هیچ هیچ تغییری توش نیست......... 

دقیقا 

بخدا اوج آسمان انقد دلم گرفته ک دلم داره میترکه انگار ی چیزی رو دلم سنگینی میکنه

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ن بابا حرف میزنه باهات بعضیا با حرف زدن بهتر میشن به زور که نمیگه برو روانپزشک 

چی بگم امروز باز تصمیم گرفتم پشیمونم شدم نمیدونم چیکار کنم 

برو روانشناس تنها راه همینه

ببینم میتونم فردا نوبت بگیرم 

حالا یه جلسه برو ضرر نداره که

میرم حتما