2777
2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 21 پست
بله برون دادید و به جای عقد پذیرایی کردید دیگه گافیه برید محضر و شام بدید وتمام چه خبره مگه  ب ...

دقیقااااا مجلس بله برون خیلی شیک بود همچی یه عاقد کم بود فقط خطبه بخونه شام ندادیم فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برون دادید و به جای عقد پذیرایی کردید دیگه گافیه برید محضر و شام بدید وتمام چه خبره مگه  ب ...

دقیقا بله برون فقط درحد میوه و شرینیه معمولا غذا نمیدن.ولی واسه عقد همه‌توقع دارن‌از خانواده‌دختر.

عروسی بزرگ گردن پسره.عقد هم گردن پسره.پس میشه بفرمایید خانواده دختر چیکار میکنن دقیقا؟

ما رسممون اینه حنابندون پای دختره عروسی و جشن عقد بای پسره !

شما طبق شهر خودتون تصمیم بگیر با کی باشه :)

دقیقااااا مجلس بله برون خیلی شیک بود همچی یه عاقد کم بود فقط خطبه بخونه شام ندادیم فقط

خب پس غصه خوردن که نداره عزیزم 

اگه از الان رو دربایستی کنید تا اخر باید همینجوری باشید 

باسیاست بگید خودم به بابام گفتم من جشن عقد نمیخوام بله برونمم مثل جشن عقد مفصل بوده شام بدیم 

وهزینه جشن رو بذاریم برای کارای دیگه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
بدون شام انقد در اومد؟🤨

اره هزینه دیزاین و گل آرایی کیک عکاس میوه ۴ مدل شیرینی اجاره صندلی میز لباس و آرایشگاه خودم

اونام فقط باکس هدایا و جام گل و انگشتر آوردن