2777
2789
عنوان

اگه شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
من کلا مردی که کاری نباشه از دیدم هیچ ویژگی مثبتی نخواهد داشت ...بحث پول نیست ....بحث بیعاری مرد هست ...

میگه مگه از گرسنگی مردیم هرچی میخوای میخرم واست البته این هرچی تا حدودی لباسه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه مگه از گرسنگی مردیم هرچی میخوای میخرم واست البته این هرچی تا حدودی لباسه ها

مگه زندگی خوراک و لباسه اخه 

اینده میخواد ادم ...بچه اینده میخواد به خدا 

زندگی شوخی نیست 

با عشقی کار کردن نمیشه انتظار آینده ی بهترو داشت،وقتی بچه دار بشید کلی هزینه به زندگیتون اضافه میشه ...

آینده نگر نیست از پول کم انتظار پس اندازم داره با همین درآمد کمشم واسه پیش خونه پس انداز میکیم

چکار کنم بخدا اینقد بهش سخت نگرفتم فقط میگم دخترم شاهد بحثامون نباشه

عزیزم دیگه کار درست حسابی داشتن دیگه سخت گیری نیست 

شما خودتم که داری تلاش میکنی 

باهاش حرف بزن ..من نمیگم طلاق یا دعوا که 

قشنگ بهش بگو ۴ روز دیگه بچه بزرگ‌میشه میگن پدرش بی عرضه هست ...احساساتیش کن

عزیزم دیگه کار درست حسابی داشتن دیگه سخت گیری نیست  شما خودتم که داری تلاش میکنی  باهاش ...

میتونی چیه ب کم قانع یعنی همینکه صدتومن تو حسابش پول باشه میگه واسه رهن سال بعد دارریم بسه میگم ماشین بخریم میگه خرج داره میگم وام میگه مگه من حقوق ثابت دارم  باورت میشه بعد چند سال ی مسافرت نرفتیم تا حرفیم بزنم میگه مگه خونواده خودت پولدارن

میتونی چیه ب کم قانع یعنی همینکه صدتومن تو حسابش پول باشه میگه واسه رهن سال بعد دارریم بسه میگم ماشی ...

میفرستت جلو که از خانوادت پول بگبری ؟ اگر شده تاحالا که مطمین باش میگه خوب کم بیاریم خانوادش هستت

آینده نگر نیست از پول کم انتظار پس اندازم داره با همین درآمد کمشم واسه پیش خونه پس انداز میکیم

سعی کن غیرتشو قلقلک بدی

بگو مردم از صب تا شب میدواَن بتونن یه سقفی واسه خودشون داشته باشن،واسه آینده ی بچشون پس اندازی داشته باشن ولی بازم کم میارن،اونوقت تو انتظار داری با بیخیالی چرخ زندگیت همیشه بچرخه؟!اگه یه دفه اجاره خونه رفت بالا یا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد پول لازم شدیم اونوقت میخوایم کاسه ی چه کنم چه کنم بگیریم دستمون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خوب پس خداروشکر  فقط حرف بزن و تحریک کن غیرتشو  تنها راهش اینه

الان از خواب بیدار شد گفتم کجا گفت دنبال ی لقمه نون گفتم الان همه دارن میان خونه تو برعکسی میگه ناشکری دیگه از گرسنگی مردی گفتم بخاطر ماشینت یا خونت یا طلاهات شاکر باشم زد بیرون😁

الان از خواب بیدار شد گفتم کجا گفت دنبال ی لقمه نون گفتم الان همه دارن میان خونه تو برعکسی میگه ناشک ...

دعوا درست نکن 

فقط تحریک احساساتش 

بگو خوشبحال فلانی ماشین دارن رفتن سفر ما نداریم 

بهمانی چه شوهریه فلان کارو کرده 

یا بگو بچت فلان چیزو دوست داره ما نمیتونیم بخریم غصه میخوره

دعوا درست نکن  فقط تحریک احساساتش  بگو خوشبحال فلانی ماشین دارن رفتن سفر ما نداریم  ...

اینجوریم گفتم ولی ن با این لحن تو دعواها بیشتر ک هیچی نداری ب زندگی بقیه نگاه کن 

ممنونم از راهنماییتون اینجوریم میگم انشالله جواب بده