سلام خانما اگه همسرتون خوبیای زیادی داشته باشه ولی درآمدش زیاد نباشه یعنی خودش ب فکر درآمد نباشی و عشقی کار کنه باهاش زندگیو ادامه میدین یا ب فکر چاره ای میفتین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دیگه کار درست حسابی داشتن دیگه سخت گیری نیست شما خودتم که داری تلاش میکنی باهاش ...
میتونی چیه ب کم قانع یعنی همینکه صدتومن تو حسابش پول باشه میگه واسه رهن سال بعد دارریم بسه میگم ماشین بخریم میگه خرج داره میگم وام میگه مگه من حقوق ثابت دارم باورت میشه بعد چند سال ی مسافرت نرفتیم تا حرفیم بزنم میگه مگه خونواده خودت پولدارن
آینده نگر نیست از پول کم انتظار پس اندازم داره با همین درآمد کمشم واسه پیش خونه پس انداز میکیم
سعی کن غیرتشو قلقلک بدی
بگو مردم از صب تا شب میدواَن بتونن یه سقفی واسه خودشون داشته باشن،واسه آینده ی بچشون پس اندازی داشته باشن ولی بازم کم میارن،اونوقت تو انتظار داری با بیخیالی چرخ زندگیت همیشه بچرخه؟!اگه یه دفه اجاره خونه رفت بالا یا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد پول لازم شدیم اونوقت میخوایم کاسه ی چه کنم چه کنم بگیریم دستمون
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
خوب پس خداروشکر فقط حرف بزن و تحریک کن غیرتشو تنها راهش اینه
الان از خواب بیدار شد گفتم کجا گفت دنبال ی لقمه نون گفتم الان همه دارن میان خونه تو برعکسی میگه ناشکری دیگه از گرسنگی مردی گفتم بخاطر ماشینت یا خونت یا طلاهات شاکر باشم زد بیرون😁