2777
2789

در مراحل اولیه، سرطان پستان معمولاً فاقد درد بوده و ممکن است هیچ علایم چشمگیری را نشان ندهد. با پیشرفت این بیماری، علایم و نشانه‌ها می‌تواند شامل ایجاد (غده) یا ضخیم‌شدن نواحی نزدیک پستان یا خود پستان ، تغییر در سایز یا شکل پستان ، ترشح از نوک پستان، حساسیت موضع و فرو رفتگی باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

سرطان سینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم 5 ساله که لووتیروکسین می خورم من نشنیدم همچین چیزی

دکتر منم برام تجویز کرده این دارو رو عوارضش برای شما چیه ؟؟؟ دکترتون کی بوده ؟؟؟ من دکترم اعظم صلاتی هست https://www.instagram.com/doctor.salatii/  آدرس دکترتو بفرست 

عزیزم اخه این چه سوالیه که میپرسی؟ میدونی ماهایی که اینجاییم دکتر نیستیم پس برای دونستن سوالات بهتره بری پیش یک متخصص

خانم دکتر بهاره جعفرنژادی رو من بهت پیشنهاد میکنم واقعا عالیییییین خیلی دکتر پیگر و با سوادی هستند. تاره مشاوره انلاین هم دارند دیگه تو این کرونایی نمیخواد بری بیرون برای میذارم لینک مشاوره انلاینشو

البته بگمااا معاینه حضوری خیلی خوبه خانم دکتر به صورت انلاین هم وقت حضوری میدن 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-بهاره-جعفر-نژادی

جراحی ماستوپکسی (که با نام لیفت سینه نیز شناخته می‌شود، یک عمل جراحی است که در آن سینه‌های شما لیفت شده و به گونه‌ای سفت می‌شوند که ظاهری متوازن‌تر و جوان‌تر به سینه‌هایتان ببخشد. در جراحی لیفت سینه، پوست اضافی که باعث افتادگی سینه شده برداشته می‌شود و همچنین بافتی که اطراف سینه را احاطه کرده نیز سفت می‌شود تا شکل جدید به سینه بخشیده و از فرم بهبود یافته آن حمایت نماید. تغییر سایز و فرم سینه در زنان یک اصل طبیعی است. عوامل زیادی وجود دارد که باعث افتادگی و از دست رفتن حجم سینه می‌شود. سرطان سینه

شایع‌ترین علل از دست دادن حجم و خاصیت کشسانی پوست

تغییر سایز و فرم سینه در زنان یک اصل طبیعی است. عوامل زیادی وجود دارد که باعث افتادگی و از دست رفتن حجم سینه می‌شود. شایع‌ترین علل از دست دادن حجم و خاصیت کشسانی پوست عبارتند از:

بارداری

شیردهی

نواسانات وزنی (از جمله کاهش وزن زیاد)

جاذبه

ژنتیک

این عوامل بخشی طبیعی از زندگی هر زنی بوده و برخی از آنها نیز غیر قابل اجتناب است. جراحی لیفت سینه می‌تواند به بیمار کمک کند تا به یک بدن جوان برسد و آن را نیز حفظ کند. جراحی لیفت سینه را می‌توان با عمل کاشت پروتز سینه انجام داد تا فرم سینه‌های تازه پروتز شده بیش از پیش بهبود یابد.

پیش از جراحی لیفت سینه

اگر بیماری خاصی دارید، مثل فشار خون بالا، باید آن را پیش از انجام جراحی تحت کنترل بیاورید. برای حداقل دو هفته پیش از جراحی، ضروری است که مصرف هرگونه داروی رقیق کننده خون و مکمل‌های گیاهی را متوقف کنید. پس از مشخص شدن تاریخ جراحی، یک جلسه مراجعه برای انجام آزمایشات بالینی و معاینه جسمانی تنظیم خواهد شد. همچنین احتمالاً جراح از شما بخواهد تا پیش از جراحی یک آزمایش ماموگرافی (عکس رادیولوژی سینه) نیز تهیه کنید. جراحی باید در عرض دو هفته بعد از مشخص شدن نتایج این آزمایشات انجام شود. به شما درباره خوردن و آشامیدن، مصرف ویتامین‌ها، داروها و سیگار کشیدن توصیه‌هایی خواهد شد. باید ۲ الی ۳ ماه پیش از جراحی سیگار کشیدن را قطع کنید زیرا خون رسانی به بافت را کاهش می‌دهد. در واقع برخی از جراحان، بدلیل خطرات زیاد آن، بر افراد سیگاری جراحی انجام نمی‌دهند. باید از کسی بخواهید تا شما را بعد از جراحی به منزل رسانده و تا چند روز بعد از جراحی در صورت نیاز به شما کمک کند. بهترین جراح پروتز سینه در تهران

از مصرف آسپرین، آدویل، موترین یا سایر محصولات حاوی آسپرین تا دو هفته خودداری کنید.

اگر شما نیز در زمره افراد سیگاری هستید، برای کمک به بهبودی خود مصرف سیگار را قطع کنید.

عمل زیبایی لیفت سینه یا ماستوپکسی در سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. در صورتی که این جراحی توسط بهترین متخصص لیفت سینه انجام شود ، نتایج بسیار خوبی به همراه دارد و می تواند زیبایی و اعتماد به نفس را به شما برگرداند. برای کسب اطلاعات در خصوص عمل ماستوپکسی می توانید به پیج اینستاگرام دکتر موسی زاده با آدرس @drmoussazadeh مراجعه کنید یا برای دریافت مشاوره و وقت ملاقات حضوری می توانید با مطب ایشان تماس بگیرید. دکتر موسی زاده متخصص جراحی پستان با سال ها سابقه در انجام انواع جراحی های زیبایی سینه آماده خدمت رسانی به شما می باشند.

برای درمان سرطان سینه من بهت پیشنهاد میکنم برو کلینیک هرا

من از چند نفر که این مشکل رو داشتن شنیدم برای درمانشون رفتن این کلینیک و نتیجه گرفتن

اگه میخوای من میتونم ادرس اینستاگرامش رو بدم بری سر بزنی
آدرس اینستاگرام:  https://www.instagram.com/hera_group/
شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶