وای چ کار اشتباهی کردی راجع به موهات حرف زدی باهاش ببین عزیز دلم موهات کم پشته خب باشه چرا به خاستگارت گفتی خودش باور کن متوجه نمیشد با دلیل بهش توضیح دادی ک مشکل موهام هورمونیه بابا بیخیال اینا رو ک نباید بگی بعدشم این عیب بزرگی نیست همه بالاخره ریزشمو دارن و تجربش کردن آزمایش بده قرص بخور ی مدت هیرفیلر بزن قرص فیتو بخور یا هیر تامین اصلا استرسم نداشته باش
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض
دمش گرم حداقل رو راسته خب بود باهات ازدواج میکرد اون موقع طعنه کنایه میزد منم یکی از دلایل ازدواجنکردنم همینه که میترسم چهار روز دیگه بخاطر مصرف قرص اعصاب بهم بگه روانی تیمارستانی
امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤